Cum Aflu Codul De La Radio Cd???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Aflu Codul De La Radio Cd???

buna ziua!cine stie de unde aflu si eu codul de la radio cd?am um ambition 2004 cu seria UU1LSDABH32289609.va rog sa ma ajutati.orice sfat este bine venit.va multumesc mult!!!

aici http://www.loganclub.ro/forum/cod_ca...t14406p26.html
    Last edited by crististreulea; 8 May 2012, 12:39.

De obicei scrie pe factura....
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Trebuie sa ai codul scris pe una din cartile masinii, mai exact pe cea care prezinta radio cd-ul! Eu asa il am!

Comment

nu o am de noua si nu am la ea decat cartea si talonul

Comment

te duci frumos la o reprezentanta dacia si cu seria de sasiu o sa-ti alfle si codul de la cd player, nu stiu daca este gratis sau costa operatia. Respect ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

la mine nu se potriveste codul de pe factura, la casetofon. masina fiind cumparata second, ma gandesc ca a fost schimbat cu altul, tot de logan. acum casetofonul este blocat. se mai poate face ceva ca sa aflu codul? sau il arunc de pe bloc?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Se rezolva foarte simplu aflarea codului,adica se merge la un service reprezentanta Dacia si contra unei mici atentii pe care trebuie sa dati unui DACOTEC,acesta poate afla codul dupa seria casetofonului.Succes.

Comment

"sau il arunc de pe bloc?" Daca a fost casu origi fa si un film cum il arunci de la etajul 10.....ca sa poti dormi linistit, sau rasfoieste putin threadul "My ride" sa vezi ce HU si-au mai pus altii pe golanceele lor dupa ce au facut si ei filmulet.....

Comment

salutare care ma puteti ajuta si pe mn cu un cod la un cd de logan model no:RENRDD100-00 R153 security RNRD1650016749 PROD NO:FD0202090016749 sub codul de bara 8200403537TR153 daca ma puteti ajuta poate mil trimiteti la adresa asta de mail trancan.claudiu@yahoo.com cu respect

Comment

Salut sanfreu, incearca 8886.
                    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Salut.
                      Incearca 8886
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

cum pot afla codul de la cd player?? fara service...va rog

problema este ca pana acum nu imi cerea codul...chiar daca il dadeam jos...azi am vrut sa.i schimb culoarea la display si cand il pun se aprinde...canta dar in acelasi timp ticaie si dupa un timp imi cere codul....
                        Last edited by firiss; 14 July 2011, 14:10.

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/cod_ca...t14406p26.html Incearca aici,asta-i topicul pentru codurile de casetofon.
                          sigpic
                          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

cod cd logan

cine imi poate spune care este codul pentru un cd-player logan model: 22dc239/62, 8200 057672/-D

Multumesc!

Cine imi poate spune codul de la un cd-logan model: 22DC239/62 8200 057672/-D

Multumesc!
                            Last edited by costinyo92; 28 January 2012, 12:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cine ma ajuta si pe mine. va rogggg multtt. nu mai stiu codul la casetofon.. am model:RENRDD 100-00
                              V350 SECURITY
                              RNRD 1650034366
                              PROD NO: FD0205240034366
                              8200403537

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google