Servodirectie pe Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Loganul diesel are servo electrohidraulic. pt simplul motiv ca pe suportii de accesorii motor nu mai are loc pompa servo din cauza pompei de injectie
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da ) ca daca avea tot hidraulic ii faceau )

nu mai dati "quote" la ultimul post !
      Last edited by Seba; 14 May 2008, 10:33.
      LoganClub Craiova

Comment

Deci....Se poate pune? Cat costa dak stiti...? Ma intereseaza si pe mine.
        I My Honda !

Comment

De pus se poate, nu e asta o problema. Costul cu toate piesele noi.... Nu stiu,ii face cinste moderatorului Andrei cu o bere,doua si iti spune. Ar mai fi o solutie sa gasesti un logan lovit cu dauna totala dar care are partea de directie buna.
          zoom-zoom

Comment

3000-3500 lei cu tot cu manopera.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Se poate pune AC ....Am vorbit la un service adevarat . Service-ul este in Bucuresti . Cu garantie si tot ce trebuie ......Plus am vorbit cu cativa baieti care deja si-au pus si sunt foarte multumiti ....N-au avut nici o problema ....Cost ..700 de euro ...

fratilor,m-ar interesa si pe mine AC.Puteti sa-mi dati o adresa a service-ului,un nr de telefon,ceva,multumesc anticipat. partea de sus este din alt raspuns, de mai sus

Comment

Scuze ca intervin dar la un logan de 1,6 care are servodirectie pretul este acelasi ca si la un logan de 1,4 care nu are servodirectie ptr.Montarea unui AC?
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Foarte probabil...Oricum, ar trebui sa fie apropiate preturile. In mare, sunt aceleasi operatii de facut in ambele cazuri.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sunt aceleasi preturi. La dCi e alta treaba, daca era unul cu servo-directie si altul fara, acolo difera preturile.

Comment

Andrei,te rog frumos sa-mi dai ,daca ai adresa de la service-ul care monteaza AC,si sa-mi confirmi daca e 700 euro.Am un dci 70cai preference.Multumesc
                      Last edited by wertys_poi; 25 July 2008, 16:55. Reason: greseli ortografice

Comment

Aici se discuta despre montarea AC, iar pentru detalii contacteaza userul razvanypo.

Comment

Am inteles. Scuze. Multumesc

Comment

Nu stiu cum pot afirma uni ca este super nasol fara servo , ca slabesti ..... nu este deloc adevarat ! Mai zicea unul ca mai bine merge dacia 1310 decat loganul ... ))

Eu am un logan 1.4 din 2004 cu 18.000 KM , de cand am luat carnetul am condus continu :P ... si pot sa zic asa :

1-Este adevarat , in parcare este putin mai greu...dar in nici un caz de plans .
                            2-Deja cand se pune in miscare ... este alta viata .
                            3-Pe DN'uri sau pe Autostrada diferentele sunt mici . Doar un sofer de A8 sau Q7 Alb s-ar plange .
                            4-Daca esti un sofer bun...cu sau fara trebuie sa te descuri . Si nu te plangi .

Acum sa va zic ceva ce mi-a ramas in minte ....

Cand tatal meu a cumparat masina , nu l-am auzit sa se planga de directie si culmea este sofer pe 3 masini de super lux sa zic asa ! Masina a mai fost condusa de multe ori de unchiul meu , verisoara mea sau prieteni de familie ce au masini cu servodirectie si nu i-am auzit sa zica ceva de directie , desi au condus foarte mult masina ... pentru ca nu prea o foloseam pana sa iau eu carnetul !

In fam. mai aveam un opel astra h ... au fost situati cand am coborat din el si m-am dus in logan ... unde observi lipsa servo-directiei dar nu este de plans ... este ok .

Oricum , de cand conduc...numai la servo nu ma gandesc eu ... nu stiu cum este la voi dar nu mai fac diferenta...adica sa-mi zic in gand "Hmmm fara servo" . Mi-a intrat in reflex .

Comment

Se poate pune servodirectie pe logan daca nu ai si AC se poate pune ,dar te costa.

Daca vrei sa te coste mai putin o caseta servo si pompa servo+doua conducte de srvo si vas de servo intra pe www.*************** gasesti piese bune si originale,important este sa nu fie afectate in accident.
                              Last edited by vio123; 28 August 2009, 22:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@Roupdate: pai daca ii dau prietenei mele o masina fara servodirectie mai bine merge cu metro-ul. Poate pentru tine e usor sa invarti de volan... pentru cineva care este firav sau mai ales pentru o fata acest lucru este foarte greu. Eu am servo si m-am invatat cu ea... Am un prieten care are Logan fara si vreau sa zic ca in primele 5 minute atunci cand il conduc imi este greu. Mai ales pe loc sau cand vreau sa ies din coloana si sa depasesc( de pe loc). Daca la masina mea fac asta cu o singura mana, la a lui trebuie sa le folosesc pe amandoua. In schimb unchiul meu are o supernova si nu are servo... se pot vira rotile pe loc fara prea mare efort...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google