If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut , vreau si eu sa-mi schimb player-ul original de pe masina cu un sony CDX-GT20 si nu stiu ce mufe ISO imi trebuiesc .. imi poate spune cineva ? .. mersi frumos ..
Le ai in Logan, puse de fabrica, mufele tata le conectez doar cu playerul Sony. NU MODIFICI NIMIC!
ps.Nu e mare diferenta intre hu origi de pe Logan si gt20.....ma refer cum se aude. Pune mai intii doua tweetere pe fata si vezi ca se va modifica radical, in bine, sunetul cu playerul stock.
Sunt niste probleme la playerele astea sony xplod cdx-gtxx . Nu ar fi ea cea mai grava dar se incing foarte rau si asta nu reusesc sa inteleg. Apoi daca vrei sa asculti muzica fara sa pui contactu tre sa unesti firele galben si rosu care vin de la mp3 numai cu firul galben ce vine dinspre masina(nu te teme au mufa dubla, deci sa pot pune foarte usot. Ai mare grija insa, desi sunt izolate mufele acelea, niste papucei, mai isoleazale si tu ca fug protectiile alea si fac scanteie plusu cu masa, stiu din experienta ), doamne ce mam mai speriat ), apoi problema cu "cand dau volumul mai tare se aprind usor pozitiile", asta nu am elucidato nici eu , am inteles totusi ca ar fi vorba de un fir albastru care trebuie anulat. De la asta sa fie oare incalzirea asa mare a playerului? , desi nu cred. I rest bafta la montat si vino cu poze ;). Apropo daca nu ai avut boxe spate mai cumpara o mufa iso caci iti va trebui sa scoti 4 papucei din ea si sa o pui in cea stock de pe logan(asta in cazu in care masina nu a avut boxe si pe spate si tu vrei boxe pe spate). respect si sa auzim de bine .
Pana la urma mi-am luat un CDX-GT24 , maine o sa-l montez .. sa speram ca ma pricep , din cate am vazut mufa care intra in spatele lui se imparte in 2 ..
chiar daca se imparte in doua, ai sa constati ca e usor de montat. eu mi-am luat sony cdx-gt620u si l-am montat f usor. mufa la sony e putin diferita, dar ai si un cablu adaptor la mufa clasica. e chestie de logica acolo, pana la urma toate playerele respecta niste reguli universale.
Gata l-am montat .. e foarte usor , mai greu a fost sa-l scot pe ala stock , da mufa e impartia in 2 , l-am facut sa mearga si fara contact. E ok , mersi frumos pentru ajutor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment