Originally posted by cl 02 ysa
Recomandat sau nu?
Collapse
X
-
-
Am tras frana de mana tot timpul pana acuma.. si nu am avut probleme sa inghete la logan ma refer deci ii ok si a fost destul de frigLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Logan 1,4MPI
Nu numai ca rugineste sufa care mi se pare imposibil ca este capsulata la ambele capete si plina cu lighid de ungere,mai este sistemul de blocare si deblocare care nu are cum sa se blocheze decat daca intra o cantitate mare de apa,si cam atat ,in concluzie nu are cum sa se blocheze.Asta se intampla la masine vechi dar foarte bine se poate intampla si la masine noi doar in cazul in care apare o defectiune la cele de mai sus pomenite.Parerea mea.
Comment
-
am tras frana de mana permanent si nu s-a intamplat nimic pana acum. intradevar la dacia berlina(fabricatie "98) am patit-o odata iarna si trebuit sa merg pana la servici cu roata dreapta blocata(doar ce ninsese) si am desfacut acolo tamburul ca altfel nici nu a vrut.sigpic
Comment
-
La mine s-a intepenit cablul de la roata din dreapta, si cand l-am schimbat, am constatat ca nu intrase apa, nu inghetase, nimic de genul asta... nu stiu ce a patit, nu mai aluneca la fel de usor cablul prin camasa.
Am observat ca sunt destul de bine facute si nu prea are cum sa intre apa in ele ca sa inghete in interior, dar oricum evit sa mai trag frana de mana pe frigurile astea.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
frama de mana trebuie folosita si iarna si vara numai ca iarna nu se lasa peste noapte trasa logic nu?ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Doua ierni
Si eu folosesc frana de mana la fiecare orire-statioanre, chiar peste noapte, masina o tin in curte (nu in garaj) n-am avut probleme.
Iarna nu prea merg la spalatorie decat daca e cald (peste +2 grade) si cand e cazul o spal eu cu apa caldutza (+10 grade aprox) si se usca repede.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Folositi intodeauna frana de mana! Prin actionare ae regleaza automat distanta dintre saboti si tambur. Eu o folosesc de cite ori este nevoie! Daca se foloseste rar, mecanismul de reglaj se intepeneste si nu mai ajusteaza distanta la saboti Poate sa apara si un scirtit la eliberarea pedalei de frana.Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Am patit-o si eu. Am spalat masina in oras si apoi am plecat la socrii (la vreo 15 km distanta), am lasat masina in curte peste noapte (erau vreo -10 sau -15 grade afara). Dimineata cand sa plec nu a vrut sa plece usor, am fortat putin. S-a auzit o pocnitura si a plecat. Cred ca inghetase ceva pe acolo. Asta a fost singura problema cu frana de mana, si o folosesc tot timpul.
Comment
-
Originally posted by vali007 View PostCa doar nu a intrat apa la tamburi?
Comment
Comment