Schimbare Filtru Aer 1.6 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Filtru Aer 1.6 Mpi

sunt incepator si as avea nevoie de cateva indrumari si daca se poate si cateva poze ptr a schimba filtru de aer la loganul meu 1.6 mpi. Am citit si celelalte thread-uri dar se vb numai de DCI. Inca ceva, am cumparat un filtru FILTRON, vanzatorul mi-a zis ca sunt bune...acum va intreb si p voi
    SUCCES is MY only motherfucker option , failure's NOT!!!

Eu am 1,4 dar banuiesc ca metoda este aceeasi...

Scoti cele 5 suruburi de pe capacul filtrului de aer si in spatele capacului mai ai 4 cleme... le desfaci si pe alea... dupa aia ridici capacul. Scoti filtrul de acolo si il pui pe cel nou exact in aceeasi pozitie... adica nu intors pe dos. Ai putea sa cureti pe acolo praful dar cu mare atentie sa nu intre pe galeria aceea de admisie.
    sigpic

Comment

ma tata , nici nu cred ca ai deschis capota...daca o faceai...ca sigur nu mai sriai aici cum se inlocuieste..e mura`n gura.
      ai 5 suruburi , 6 cleme parca...si hopa...miracolu` apare.

Comment

multumesc tuturor pentru raspunsuri...in legatura cu capota aia...am deschis-o de multe ori, am vrut doar sa intreb ca sa fiu sigur sa nu fac vreo boacana! L-am schimbat fara probleme astazi . Bafta all si sa aveti grija de golan
        SUCCES is MY only motherfucker option , failure's NOT!!!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google