Nasol.La mine de cand cu frigul asta,am pisici pe capota aproape in fiecare zi.Ma deplasez mai mereu cu masina si cand ma intorc la masina..o pisica sus pe capota.deci nu intra soricei ca am paznic
Soareci in masina!!!
Collapse
X
-
Avand in vedere ca si eu sunt patit, trag o singura concluzie la soareci le cam place in compartimentul unde se afla vasul de strop-gel si de acolo mai departe in ventilatorul de climatizare si mai departe in habitaclu.....¨¨super¨¨¨
Pe unde credeci ca intra in compartimentul unde se afla vasul de strop-gel ?
Ce se poate face sa nu intre in compartimentul unde se afla vasul de strop-gel
Comment
-
Cum facem nene cu rozatoarele astea?Azi cand am deschis capota mi-a cazut fata.Am gasit urme noi pe baterie si pe capacul de la filtru...Urme de soareci.
Ce sa pun la motor sa nu mai apara prin zona?Am auzit ceva de saculeti care emana un miros?De care saculeti,unde pot gasi ?sigpic
Comment
-
Gluma gluma..dar eu nu vrea sa omor mortaciunea sa ii pun momeala sa vina sa manance sa doarma acolo si a 2-a zi sa imi moara pe unde doarme el pe la motor si sa puta ca naiba si sa nu il gasesc...eu vreau sa pun ceva sa nu mai stea in zona.Am auzit ca cica piper macinat in sac ceva...ca nu suporta mirosu?Alte idei va rog?Ce saculeti as putea sau de ce fug ei...sigpic
Comment
Comment