Soareci in masina!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am avut si eu probleme cu un soricel care a intrat pe la compartimentul motor unde mirosea groasnic si era plin de excremente.
    Mi-am dat seama ca e ceva nasol in momentul in care am aprins A.C. au inceput sa imi sara burete negru ros, a intrat pe la gura de admisie a aerului ca nu a fost dotata cu o sita ceva...
    Bafta mea a fost ca tata a pus niste boabe otravite de grau prin garaj si l-am gasit mort jos in garaj sper ca nu au fost 2 sa moara prin instalatia de climatizare.

Acum am 2 intrbari:
    1) Aceste rozatoare pot ajunge in habitaclu.
    2)Pt. utilizatorul K4M cat te-a costat montarea filtrului de polen
    Eu vreau sa pun si o sita acolo la gura aia de admisie aer (acesta sita trebuia montata din fabrica) ca nu e o avere pt. uzina dacia, ce sa mai spun de filtru de polen.

Pacat de lucruri dastea marunte care le-au scapat, lucruri care sunt destul de nasoale, daca il prindea ventilatorul si-l facea praf acolo cum mirosea se face focar de infectie

Comment

Montare filtru de polen la Meridian Vest, 120 lei ( 60 manopera si 60 filtrul - nu stiu daca e cu carbon activ ca nu scria pe ambalaj)
      Numai bine !

Comment

Foarte mult. E oferta la 39 ron, filtru, TVA si manopera incluse.

Comment

Dar ce credeti un soricel poate intra in habitaclu???
          Si daca totusi ar intra, pe unde credeti ca ar patrunde?? Prin instalatia de AC???

Comment

Salut si eu m-am lovit de aceasta problema am vazut intro zi cand a scos tata masina din garaj cum fugea o familie de soricei de sub motor! Cand am deschis capota surpriza in spatele filtrului de aer aveau dormitorul! Nu am avut nici o prblema cu masina am pus niste mancare buna pentru ei si am scapat pentru moment! Oricum e nasoala treaba cu ei pot aduce avarii serioase la o masina!

Comment

Ca masura de precautie, ar fi ok daca in componenta materialelor izolante ale cablajelor sa se bage un compus, a.i. soriceilor sa nu-i tenteze sa roada la ele.
              Cei de la BMW au chestia asta ca masura de siguranta

Comment

Din moment ce la mine au ajuns in aeroterma, cred ca pot sa intre si in habitaclu. Nu ? Cel mai bine ar fi sa o tii undeva unde nu au "acces " soarecii la ea sau sa iti iei aparat cu ultrasunete si sa il montezi in compartimentul motor ( e in jur de 100 ron unul)

Comment

Originally posted by K4M View Post
                  Din moment ce la mine au ajuns in aeroterma, cred ca pot sa intre si in habitaclu. Nu ? Cel mai bine ar fi sa o tii undeva unde nu au "acces " soarecii la ea sau sa iti iei aparat cu ultrasunete si sa il montezi in compartimentul motor ( e in jur de 100 ron unul)

Si daca am avut butonul pe recirculare aer, logic ar fi sa nu poata intra pana in aeroterma

Comment

Eu le-am pus otrava langa telescoape sus la motor si nu am avut problema asta!
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Soriceii astia sunt prezenti peste tot! Doamne fereste sa vad unu in masina in timp ce sunt in trafic....... sincer nu-i suport de loc cele mai oribile animale!!!!

Comment

oricum, inseamna ca sunt soareci in locul unde parchezi....dupa ce scapi de cei din masina ia masuri sa scapi si de ceilalti din zona caci altfel iar vor intra...

Comment

Nu am cum scapa de cei din zona stau la tara masina e tinuta in garaj......... mie imposibil sa scab de rozatoare!!!

Comment

ia-ti aparat cu ultrasunete in cazul asta. ar fi singura solutie

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
                              Nu am cum scapa de cei din zona stau la tara masina e tinuta in garaj......... mie imposibil sa scab de rozatoare!!!
                              Ti-a ros ceva prine ea? Ti-a facut daune?

Comment

Daune nu a facut nimc din fericire o folosea pe post de dormitor la compartimentu motor ca e cald si bine acolo. Acum am pus ceva mancare prin garaj si sper sa nu mai am probleme cu ei!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google