saluatare, poate parea haios dar de cateva zile am gasit in interiorul masinii excremente de soareci; a auzit cineva de asa ceva, si daca da ce a-ti facut voi? azi am deschis capota masinii si am gasit mai multe resturi de excremente si pe acolo; eu ma gandeam ca sunt atrasi de insecte pe care le "culeg" cand ruleaza masina...
Soareci in masina!!!
Collapse
X
-
Daca ai garaj sau stai la casa si perchezi in curte seara fa un baraj tot roata la masina si pune otrava si inauntru in citeva zile vei scapa. Nu sunt prosti dupa ce mor citiva nu mai vin. Sa fi atent dimineata sa nu ai vreunul pe la ventilatorul de la radiator sau cureaua de transmisie ca atunci vei avea serios de lucru la curatat.
Stiu ca am patit si eu cu citiva ani in urma.
Comment
-
Uite o poza cu o solutie gasita de colegul nostru CL-02-YSA(Marian): saculeti cu naftalina legati cu cablurile alea albastre in diverse locuri la motor. 3-4 bucati sunt de ajuns, ii alunga mirosul.Attached FilesLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Daca ai nefericita surpriza sa moara soricelul in masina,gandestete sa vinzi masina,sau sa desfaci tot interiorul,pute de mori.Se gasesc pe internet niste aparate care emit un sunet si tin rozatoarele la distanta,cel putin 200metri.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment