If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
probabil ca cei din grupul vv/audi/skoda sunt mai dobitoci si au implementat cornering-ul, parerea mea ca pana nu ai nevoie de aceasta functie (drum virajat in bezna) si nu ai testat pe propria piele cum e, nu ai cum sa ai o parere competenta.
rog pe cei care cu musca pe caciula sa nu se supere.
Am vazut ca la multe modele din grupul volkswagen functia cornering este doar pe lista de optionale.
Este utila, cei drept, desi daca circuli cu proiectoarele aprinse tot timpul (cum nu este tocmai corect) aceasta functie nu-si mai are rostul.
Am vazut la Octavia ca proiectorul cu sau fara cornering are aceleasi dimensiuni.
In cazul cornering sunt doua becuri si doua oglinzi. Rezulta ca oglinda pentru becul care lumineaza in fata este mai mica decat la proiectorul fara cornering. Aceasta diferenta nu influenteaza randamentul?
octavia asta de care pomenesti cred ca e cu drl si proiector in aceeasi carcasa
iti dau un exemnplu cu opel asta si clio simbol ph2 care au pe faza lunga becuri h7 si acum urmeaza intrebarea : la care din aceste 2 masini e farul mai mare si face mai multa lumina?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment