Montaj Proiectoare.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probabil ca cei din grupul vv/audi/skoda sunt mai dobitoci si au implementat cornering-ul, parerea mea ca pana nu ai nevoie de aceasta functie (drum virajat in bezna) si nu ai testat pe propria piele cum e, nu ai cum sa ai o parere competenta.

rog pe cei care cu musca pe caciula sa nu se supere.

Comment

• Am vazut ca la multe modele din grupul volkswagen functia cornering este doar pe lista de optionale.

Este utila, cei drept, desi daca circuli cu proiectoarele aprinse tot timpul (cum nu este tocmai corect) aceasta functie nu-si mai are rostul.

Am vazut la Octavia ca proiectorul cu sau fara cornering are aceleasi dimensiuni.
      In cazul cornering sunt doua becuri si doua oglinzi. Rezulta ca oglinda pentru becul care lumineaza in fata este mai mica decat la proiectorul fara cornering. Aceasta diferenta nu influenteaza randamentul?

Comment

• octavia asta de care pomenesti cred ca e cu drl si proiector in aceeasi carcasa
        iti dau un exemnplu cu opel asta si clio simbol ph2 care au pe faza lunga becuri h7 si acum urmeaza intrebarea : la care din aceste 2 masini e farul mai mare si face mai multa lumina?

Comment

• asa este Romeo la Octavia FL in proiector sunt 2 becuri proiector+drl

Comment

• Corneringul e acel modul ce-ti aprinde proiectorul in curbe, stanga-dreapta? Exista modul din asta pt logan?

Comment

• 1. Da.

2. Eu nu am auzit sa existe. Intreaba la www.seleniu.ro

Comment

• Sal. La acest tip de maneta care fir se muta pentru aprinderea proiectoarelor? Multumesc
                20140125_143745[1].jpg
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• buna dar sa incepem cu inceputul, cum ati gaurit voi bara??

Comment

• eu am gaurit cu cutter din ala cu lama scurta dintr.o bucata si am polizat cu o freza
                    sigpic

Comment

• ma gandeam si eu la cutter.. dar mi-era teama sa nu pocneasca plasticul sau sa nu reusesc din cauza duritatii

Comment

• rabdare in primul rand si o sa iti iasa!
                        sigpic

Comment

• Plasticul e moale, nu se crapa si nu pocneste.Asta daca bara este de origine.
                          GL-22-TOF

Comment

• MERCI este bara de origine rabdare este, vremea buna lipseste insa si nu ma pot apuca pe ploaie :|

Comment

• Originally posted by nicu_rcn View Post
                              eu am gaurit cu cutter din ala cu lama scurta dintr.o bucata si am polizat cu o freza
                              cam tarziu. eu am folosit asa cevacarota.jpg.
                              Eu beau sigpic

Comment

• Am gasit si eu in Vitan proiectoare si suporti la 100ron, ce spuneti? Calitate?

Pot sa le montez fara sa pun si maneta noua?
                                Inca ceva, ledul verde este in bord?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google