da ai ledu in bord dar iti trebuie canlaj de proiectoare are axcu cablaj
Montaj Proiectoare.
Collapse
X
-
Pentru ca lumina de ceata spate nu o folosesti la mersul in coloana... cred ca in 8 ani am folosit ceata spate de maxim 10 ori. Pe cand lumina de ceata fata se poate folosi oricand sunt conditii de ceata. Chiar si pe drumuri mai aglomerate. Nu degeaba au comanda diferita dintotdeauna pe orice masina.
Cu improvitazii d'astea numai soferi nu va numiti.
Comment
-
Proiectoarele se regleaza cu ajutorul unei surubenite cruce, suficient de lunga, care se introduce prin elementul de inchidere al aripii, direct in sistemul de reglaj; pe inserat cu masina in fata unui zid.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Montare Proiectoare Pe Logan Ambiance
Ce piese trebuiesc cumparate pentru montare proiectoare Logan Ambiance, model 2005 . Eu am maneta cu proiectoare din fabrica..banuiesc ca instalatia e trasa, trebuie doar mufate proiectoarele ? Am auzit ca trebuie facuta instalatia, ca doar preferance are instalatia trasa . Pe mine ma mira faptul ca am maneta si sa nu am instalatia trasa ?
Comment
-
Originally posted by catalyn_al3x View PostCe piese trebuiesc cumparate pentru montare proiectoare Logan Ambiance, model 2005 . Eu am maneta cu proiectoare din fabrica..banuiesc ca instalatia e trasa, trebuie doar mufate proiectoarele ? Am auzit ca trebuie facuta instalatia, ca doar preferance are instalatia trasa . Pe mine ma mira faptul ca am maneta si sa nu am instalatia trasa ?
proiectoare,
suporti
cablajul de la lonjeron pana la proiectoare...
spor la treaba!sigpic
Comment
Comment