Asa e, sunt probleme pentru ca becul se incinge foarte tare si de aia se arde. Plus ca becurile H11 nu sunt asa fiabile, mai ales daca sunt no-name.
Montaj Proiectoare.
Collapse
X
-
-
Originally posted by cioby View PostLA MULTI ANI! nu stiu daca am ales topicul potrivit, dar altul nu am gasit si va rog sa nu va suparati pe mine daca pun aceasta intrebatre:"aveti probleme de functionare cu proiectoarele?" nu imi mai merge proiectorul de pe dreapta si inca nu am umblat la el sa vad ce are. as vrea sa semnalez o problema in acest sens si anume ca renault-ul are probleme la proiectoare; se ard foarte des becurile. asta am patit la laguna (1995), le schimbam o data la 2-3 luni. nici la reprezentanta nu mi-au remediat problema asta si nu eram singurul in aceasta situatie.
Comment
-
Pai daca e asa, de ce nu s-ar are si becurile de la faruri?
Comment
-
Gata m-am convins o sa-mi motez singur. Ca un nene de la nush ce service vroia 150ron pe montaj, ca trebe releu, adaptari, bla, bla si eu am preferance.
Totusi nu s-a putea sa legi proiectoarele pe un buton separat sau direct pe pozitie sa zic asta ca sa nu mai schimbi maneta? Cand zic pe pozitie ma refer tot prin releul de proiectoare nu sa leg firele direct de cele de la pozitie, doar comanda sa o dea acelasi buton.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Ca sa nu schimbi maneta poti sa pui un buton cum e cel de blocare geamuri spate.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostTrebuie un set de proiectoare + suporti, cablaj, releu, siguranta, buton/maneta de Logan cu inel pentru proiectoare.
se pare ca Andrei a vorbit in vant....
duceti-va la un electrician..dati 20-30 lei si va face legatura.Cu electrica nu e de joaca. Daca nu aveti bloc de lumini cu comanda separata ptr proiectoare se face niste legaturi ptr ca acestea sa se aprinda odata cu pozitia...sau..odata cu facul ceata spate...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
da frate o sa ma duc la un electrician la servis la reprezentanta la logan sa vb cu el sa vad ce zice da ma gandeam si eu dupa cum vb lumea asta ca daca le montezi si pui cablaju cica merge asa cand aprinzi ceata sa mearga si proiectoarele.Si cica are si releu din fabrica modelu meu preferance
Comment
-
Se cumpara ceasurile,se trage un fir si se activeaza CB,dar asta la cineva care stie.
Ceas de prestige(are CB),am eu daca te intereseaza cu 250lei.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
- Likes 1
Comment
Comment