Speed Bump Luat La Viteza Mare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Speed Bump Luat La Viteza Mare

Zilele trecute veneam pe sp unirii dinspre centura,si habar nu aveam ca e pus un speed bump pe la mijloc asa,l-am luat pe la 100 cred ca am franat destul si l-am luat doar cu partea stanga,socul a fost destul de maricel.Intrebarea este cat de mult mi-a afectat partea aia,ca deocamdata nu am simtit troncanituri sau zgomote la roata stanga fata?Sau am scapat ieftin?

N-ai patit nimica! Daca ai tecut peste el cu frana calcata destul de tare, atunci puteai sa strici ceva, dar asa....nu ai avut ce sa strici.
    Oricum, cred ca ar trebui sa facem topicuri, ceva mai serioase, cu adevarate probleme, nu despre un speedbump pe care l-am luat mai tare nitel....ce naiba.
    Mai bine puneai intrebarea asta pe un topic deja deschis, pt off-topic, de exemplu, ca sigur ti se raspundea si acolo, fara sa mai fie nevoie de un alt topic.(parerea mea)

sigpic

Comment

Cred ca e destul de serioasa problema,pentru nu vad de ce s-ar pune un speed bump pe un asa drum,mai ramane sa le puna si pe autostrazi sa fie mai interesant drumu.

Comment

"de ce s-ar pune un speed bump pe un asa drum" tocmai ca sa nu mearga astia ca tine cu 100km/h in localitate......dooooh....era greu tare.
        OFF Topic: Anyway, tu nu ai facut un topic pt a se pune problema "de ce se pun speedbump-uri ppe drumuri drepte", ci ai pus o intrebare....eu ti s-a raspuns la intrebare...s-a rezolvat problema.
        Asta nu inseamna ca acum e ok sa deschizi alt topic:"De ce se pun speedbump=uri....."

sigpic

Comment

Ok,mersi pentru raspuns,ce sa zic,sper ca daca treci prin zona mentionata de mine tu sa le treci cu a 2 a la 10 la ora,ca oricum n-are cine sa vina din spate la 100))Lasa alte sfaturi pe altadata;)

Comment

daca nu stiti sa purtati o conversatie de bun simt...
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google