If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa ceva nu am mai auzit.
Cum sa le platesti toate astea,cand ei sunt obligati sa ti le dea??!!
Azi,maine te pune sa platesti si punga de pe bancheta!!
Scrie undeva in lege chestia asta? Chiar as fi curios sa vad...
In caz ca nu stiai, aproape toate marcile de automobile straine iti cer bani pentru pachetul obligatoriu.
Am si eu o intrebare,am observat pe masina mai exact pe aripa stanga spateca atunci cand ma uit la ea dintr-un anumit unghi pare ca are lipsa de vopsea sau nu a fost vopsita calumea,asta o vezi doar cand bate soarele,credeti ca ma pot duce cu ea la garantie sa imi refaca partea respectiva ,asa mi-a zis un prieten ,acuma nu stiu ?Ce parere aveti
Off Topic...Nu mai scrie mirc
On topic: mergi cu ea la garantie si daca e ceva in neregula acolo ti-o vor repara pe garantie asta daca masina nu a fost atinsa.
Hai ma ca la voi nu e foc voi barem ati ajuns acasa cu ea i-ati dat tarcoale ati admirato eu a trebuit sa o las o noapte la 3 km de reprezentanta ca mi sa desfacut colieru ala mare de unde iese lichidu de racire din motor mai mai sa imi tai venele de oftica
Dar dupa un an masinuta nu are nici cea mai mica problema
Hai ma ca la voi nu e foc voi barem ati ajuns acasa cu ea i-ati dat tarcoale ati admirato eu a trebuit sa o las o noapte la 3 km de reprezentanta ca mi sa desfacut colieru ala mare de unde iese lichidu de racire din motor mai mai sa imi tai venele de oftica
Dar dupa un an masinuta nu are nici cea mai mica problema
deci nu pot sa cred. ai avut si varianta de clasa...si te-a tinut pana ai iesit din curte de la reprezentanta? curat ghinion.
legat de subiect, ar fi multe de vericat. daca e nevoie sa stai de dimineata pana seara asta e, stai. dar eu cred ca mai mult de 30 min nu dureaza. acuma as sti la ce sa ma uit daca mi-as mai lua un logan. cand l-am luat pe asta il vedeam ca pe un merGedes si nu m-am uitat decat de forma. aveam dubii in ceea ce priveste abs-ul, ca am zis ca daca nu scrie pe ea abs plus, inseamna ca nu are. incredere in ei nu aveam, dar impresii de merGedes da
lume, eu cand l-am luat ploua afara, mi-a aratat in graba totul, cum si ce, noroc ca mai mersesem ceva km cu un alt logan, dar nu m-am uitat si nici acum nu stiu unde sunt seriile de motor, caroserie,etc...adica daca e masina mea)
eu am luat loganul in septembrie 2006
era seria a 2 a laureate
si cei de la reprezentanta nici macar nu stiau ca are buton la porbagaj cu inchidere centralizata
dar eu am luat o teapa mare
nu am consum instantaneu pe calculatorul de bord
si iam dat in judecata
si miau dat accesorii in valoare de 230 de euro
doar ca sa imi inchida gura
Last edited by bgf; 3 February 2009, 19:59.
Reason: Automerged Doublepost
si ce accesorii ti-au dat? nu i-ai mai dat in judecata pentru asta nu? oricum, doar primul model de logan are consum instantaneu din cate stiu eu. de la seria a doua si acuma la ph2 nu s-a mai pus CI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment