se pierde pe partea electrice daca umbli la cabluri. daca nu umbli si ai probleme, dai jos cd playerul si boxele si mergi la service fara. daca montezi la o firma autorizata sau la dealer nu e nici o problema. vezi ca se discuta pe alte topicuri, aici nu esti la subiect
De verificat la livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alindrgn View Postinainte sa imi iau masina mi-a zis cineva ca pot sa o cer cu rodajul facut.
Comment
-
Am fost ieri si mi-am luat si eu Loganul si avea 7 km la bord,si benzina pana intr-un litru+o zgarietura mica pe portiera de la sofer si una pe capote portbagajuluiAttached FilesLast edited by Catalin_bz; 5 June 2009, 16:19.
Comment
-
dar cum de ai bordul pe negativ? mai exact display-ul... si cu zgarietura astept poza, dar nu ma indoiesc ca nu e asa...si eu am luat-o cu lipsa de culoare pe capota...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Uite si poza nu e de calitate ca e facuta cu telefonul si nu prea se vede dar oricum am incercuit zgarietura,oricum i-am aratat dealerului zgarieturile(nu sunt adanci si sunt foarte scurte)cand am luat masina si mi-a spus sa merg la ei intr-o zi sa imi dea cu polisAttached FilesLast edited by Catalin_bz; 6 June 2009, 13:14.
Comment
-
Aseara pe A1 era un TIR bagat in sant cu masini pe el..Loganuri (bine, se poate intampla la orice marca, logic)...deci nu e exclus sa apara astfel de probleme cand aduc masinile la dealer. Stiu o faza cu Peugeot-uri parcate in curtea dealer-ului si prinse de grindina nasoala...toate reparate si vandute de noi ;)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
@alindrgn, si Sandero-ul meu a venit cu CB-ul pe invers...e chiar misto. (cred ca de cateva luni au schimbat astia fondul si sunt pe invers toate)
Comment
-
Acum asa se fabrica toate bordurile, dar mai sunt si stocuri cu afisaj portocaliu, in special fara CB.
Comment
Comment