Cu ce pot curata o pata de super glue de pe vopsea,astfel incat sa nu stric vopseaua .O sa inebunesc daca nu iese. Va multumesc
Ajutati-ma-indepartare super-glue de pe tabla.
Collapse
X
-
eu am curatat de pe lentile cu dizolvant de unghii....dar trebe sa ai rabdare multa...si sa ai grija ca in momentul in care lui dizolvantul...se va intinde pe o suprafata si mai mare lipiciul, trebuie sa folosesti mai multe lavete si mult dizolvant...Nu stiu cum va reactiona dizolvantul cu vopseaua !Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pentru cei din Deva...cu dedicatie...mutati-va discutiile despre becuri si creme de ghete pe Discutii generale Deva sau pe topicurile dedicate acestor subiecte...si asa aveti deschise topicuri dubura doar pentru voi.
Si ca sa nu imi sariti in cap acest post se muta la "Intrebari fecvente".sigpic
Comment
-
Apa calda (nu fierbinte) lasata sa curga incet si constant, proportional cu dimensiunea petei (se va face ca un gel pe care il poti coji fara sa o zgarii). Roaga-te sa nu fi avut vopseaua vreun por acolo unde a ajuns lipiciul, ca nu ar fi interesant ce se intampla cu vopseaua atunci. Bafta.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Poti sa dai cu mama apei calde, daca a apucat sa se intareasca nu mai ai ce sa-i faci, doar sa-i scoti cu smirghel. Stiu pe cineva care a incercat (si chiar a reusit) sa lipeasca bucata aia de cauciuc de la rezevor si i-au picat doua picaturi de superglue pe aripa. Si in ziua de azi sunt petele alea acolo, dupa 4 ani...Last edited by vitriol; 1 October 2009, 10:43.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Smirghel de 1000 sau 2000, apa si rabdare. Apoi abraziva si polish pentru ca sa refaci suprafata matuita. In final o ceara de protectie. Fara a face reclama eu recomand produsele 3M.sigpic
Comment
Comment