Ajutati-ma-indepartare super-glue de pe tabla.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu as da cu smirghel...fie el cat de fin .
    ps: inca nici o veste de la el ?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

De ce nu ai da cu smirghel? Orice vopsitor face asta, orice imperfectiune din lac se scoate asa, tu de ce nu ai face-o? Explica-mi, te rog pe ce te bazezi cand zici asta.
      Smirghelul de 2000 stii cum arata? E mai fin ca o panza, dar e abraziv. Nu iei nici macar lacul, iei strict imperfectiunea si apoi aplici polish pentru a readuce luciul.
      sigpic

Comment

eu am incercat pe fosta masina...si dupa polisare se vedea diferenta sesizabila usor...era o culoare metalizata...un bej mai ciudat. (de asta nu as mai incerca).
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

si eu recomand cel mai fin smirghel pe care il gaseste... 2000 minim... poate chiar si 3000 daca gaseste... nu o sa se intample nimic cu vopseaua... eu am vopsit juma de portiera si s-a gazat ca nu am izolat-o bine... am remediat problema cu smirghel fin... a iesit ca dupa polish... sau daca are mai mare incredere ar putea sa incerce polishurile abrazive... cu diferiti solventi nu recomand ca nu se stie ce se intampla cu vopseaua...
          sigpic

Comment

Mumus, ai dreptate. Am uitat sa zic ca operatiunea trebuie facuta de unu care stie
            sigpic

Comment

nici nu am sustinut ca-s expert

Comment

am avut si eu problema.singura varianta este cu smirghel fin,si dupa polisat un pic locul respectiv.nu se vede nici o diferenta.am incrcat toate posibilitatille,in afara de asta nici una nu a fost buna.dar se rezolva cum am zis,stai linistit
                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

am auzit pe la unii ca super-glue-ul se crapa in urma diferentelor mari de temperatura de exemplu dai cu un feon cu aer cald si dupa ce se incalzeste zona se pune un cub de gheata pe super-glue nu am incercat!!
                  MY CLA

Comment

cred ca in 2 ani a rezolvat problema )

Comment

posibil) akm am vazut de knd nu s-a mai postat
                      MY CLA

Comment

daca mai are cineva vreo metoda ascult ) acuma am eu probleme cu super glue pe tabla cu smirghiel mie frica sa ma bag

Comment

diluant...

Comment

lol) akm am si eu o problema) o pata mica cat un fir de par de subtire dar de un cm lungime pe plafon se simte doar la pipait ca ii mai sus decat restul vopselei si nu merge chestia cu incalzit si racit brusc
                            MY CLA

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google