Blocat Toate 4 Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Blocat Toate 4 Usi

Daca a mai patit cineva va rog ajutati-ma.
    Intr-o zi vin de la cumparaturi deschid "bolidul meu 1.4" si neavand loc in portbagaj de subwoofer am lasat bagajele jos sa bag si pe bancheta spate.Nici nu mi-am dat seama dar lasasem cheile pe presul din spate si am zis sa stau sa bag o pipa (cum mama nu accepta fumul) si s-au inchis usile .Auzisem ca au o perioada de 5-6 sec in care se inchide singura din motive de securitate DAR DOAR IN CAZUL IN CARE NU SE DESCHIDE NICI O USA (inclusiv portbagajul).a trebuit sa astept 45 de minute sa imi aduca cineva cheia de rezerva.De la ce poate fi ?

Banuiesc ca acel contact de la portiera nu lucreaza ,iar centralizata a lucrat ca si cum nu a vazut nici o usa deschisa.Ceva asemanator am patit si eu,dar nu la Logan,ci la Dacia veche.
    Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Pai ai alarma? Perioada in care se inchid singure usile este de 30 de secunde nu 5-6..Daca ai alarma armeaza masina cu toate geamurile jos...si apoi deschide fiecare usa in parte si vezi daca urla la toate usile ..Daca nu urla atunci nu face contact firul de trigger usi.Daca nu ai alarma pune contactul si deschide toate usile pe rand si vezi daca se aprinde ledul din bord pt usi deschise la toate usile.

Comment

daca nu ai martor la portiere poti incerca cu lumina de la plafoniera. daca se aprinde face contact, daca nu, nu. dar sa ai butonul pe pozitia din mijloc.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nasol moment,si eu sunt stresat de lucrul asta....sper sa nu uit vreodata cheile in ea

Comment

exista la logan optiunea asta? (sa se inchida usile daca deschizi din buton si nu deschizi nici o usa in X secunde.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Un coleg a patit la sandero, insa a uitat farurile aprinse si cand am iesit de la munca nu sau mai deschis usile nici din telecomandaÇ(normal nu avea baterie) dar nici cu cheia. a intrat prin portbagaj...noroc chior. insa la logan pe unde sa intri? am presupus ca incuietorile nu sunt si mecanice, doar electrice...e laureate masina. ce puteti spune?
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

merge faza cu ledul...

Comment

Incuietorile la Logan sunt mecanice, eu am laureat si se incuie usile dupa 30 de secunde daca apas butonul de deschidere si nu deschid nici-o usa, sunt variante de logan care nu au martor usi deschise spate, deci UCH nu stie daca a fost sau nu vre-o usa deschisa => blocheaza usile. Proba, cum scrie mai sus, vedeti daca se aprinde becul interior la deschirea usilor spate.

Comment

Va contrazic aici..Uch atata timp cat toate contctele de la usi sunt functionale stie daca a fost o usa deschisa sau nu...Doar ca la preferance si ambiance nu iti arata pe bord.Asa ca atata timp cat totul merge normal nu ai cum sa descui masina sa bagi cheile in ea si sa se incuie singura. Nu poti sa incui o usa deschisa pentruca re o siguranta...un stift de metal care tine contra daca usa este deschisa.Deci pana la urma ceva este defect...noi i-am dat userului niste hint-uri unde sa se uite si ce sa faca sa incerce sa geseasca defectiunea...urmeaza sa ne spuna daca mai intra ce a facut.

Comment

loganul isi inchide singur usile daca il descuiati din telecomanda si nu deschideti una dintre usi timp de 30 de secunde. foarte probabil e normal ce a patit colegul nostru...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Al meu nu face lucrul asta. De ce?
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

pentru ca nu toate au optiunea asta
                          sigpic

Comment

Bai fratilor cum dracu sa descui din telecomanda masina cu cheile in masina si apoi sa iesi fara sa deschizi nici o usa??ca eu nu va inteleg.Toate loganurile au optiunea asta in afara de ambiance care nu are TELECOMANDA.Daca descui masina din cheie atunci esti cu cheia afara din masina.Daca esti cu cheile in masina atunci trebuie sa deschizi o usa ca sa cobori si sa ramai pe afara.Daca toate contactele de la usi sunt functionale atunci asa ceva nu are cum sa se intample.

Comment

La mine s-a întâmplat să m-i se rupă firul de la senzorul portbagaj. Am fost la Carrefour..........și am închis portbagajul cu cheile acolo.intre timp ușile se blocaseră,pt. că uch nu a simțit deschiderea ușilor. modelul fiind 2005,nu am buton la portbagaj...deci mai deschide-o dacă ai cum!!!ATENȚIE......ATENȚIE!!! dacă v-i se încuie cheile în mașină, aveți tel mobil și al-II-lea rând de chei sau telecomandă alarmă acasă, puteți să rugați pe cineva de acasă să apese tasta de deschis/dezarmat alarmă la 1cm de telefon și voi să stați foarte aproape de portiera șofer. Aveti 99% șanse să se deschidă!!!!!! neapărat trebuie să aibă tel. mobil și cealaltă persoană. Multă baftă!
                              sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google