As dori sa aflu daca Loganul este echipat cu relee de protectie far.Multumesc.
Releu Protectie Far
Collapse
X
-
Protectie la ce? Relee are pe becuri ca latfel nu ai avea cum sa le aprinzi.Orice releu are protectie la suprasarcina si rupe contactul la un anumit consum.Exemplu releul de 40A rupe contactul la 40A (A=amperi).Deci cum a spus si colegul mai sus are si sigurante pe fiecare faza a becului.Daca vrei sa suntezi cumva instalatia sau luminile masinii pune ideea la care te-ai gandit su intrebarea care te macina.
Comment
-
Oto intreba daca are releu pe faruri pentru protectia blocului de lumini.
Blocul de lumini comanda bobina releului cu un curent mic iar releul prin contactele lui de putere inchide circuitul farurilor bineinteles fiecare faza cu siguranta ei de protectie.
Bogidan arata-mi si mie un banal releu de far care are protectie, ca eu nu am vazut asa ceva.Ce ai vrut tu sa spui e ca ala e curentul maxim care poate releul sa il suporte pe pastilele de contact, daca se depaseste acel curent pastilele se topesc sau se sudeaza.
Ca incheiere , Loganul NU ARE RELEU PE FARURI tot circuitul de putere trece prin blocul de lumini iar daca va ganditi la becuri de putere mai mare riscati sa luati focCaptain of the black pearl
Comment
Comment