Detector Radar SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Detector Radar SH

Salutare!
    Am cautat raspuns la o intrebare si nu l am gasit pe forum.
    Ce trebuie avut in vedere cand achizitionam un detector de radar SH?
    Eu de exemplu am gasit un Beltronics 940 SH si doresc sa l cum vad. La ce ar trebui sa ma uit mai intai? Ce defecte ascunse poate avea? Cum poate fi testat? E posibil ca de exp antena sa fie stricata si chiar daca in momentul alimentarii lui sa para ok cand e vorba sa detecteze cava sa nu functioneze normal?
    Intrebarea ramane valabila si pentru alte tipuri de detectoare SH.

Parerea mea e sa-ti iei unul nou pt ca sh nu se merita, unul nou nu e asa scump si ce l folosit nu stii cat timp a fost folosit si ce vechime are, eu am un detector whistler 1730A si il am de vreo 10 ani si inca nu am probleme cu el, deci ce ii nou ii nou. Nu prea ai ce sa verifici la el daca sunt probleme decat sa il pui in masina si sa mergi pe un drum unde stii ca stau radarele si sa vezi cum reactioneaza, altfel nu stiu cum poti sa iti dai seama ce probleme are. Bafta
    sigpic

Comment

Si eu sunt adeptul noului...dar daca nu se poate asta e...poti verifica la statiile peco sa vezi daca suna...apoi la radarul politiei e la ghici de la ceditanta suna.
      Oricum... daca cunosti persoana cere-l in proba.
      La ce pret l-ai gasit?
      sigpic

Comment

Originally posted by adyshor View Post
        Parerea mea e sa-ti iei unul nou pt ca sh nu se merita, unul nou nu e asa scump si ce l folosit nu stii cat timp a fost folosit si ce vechime are, eu am un detector whistler 1730A si il am de vreo 10 ani si inca nu am probleme cu el, deci ce ii nou ii nou. Nu prea ai ce sa verifici la el daca sunt probleme decat sa il pui in masina si sa mergi pe un drum unde stii ca stau radarele si sa vezi cum reactioneaza, altfel nu stiu cum poti sa iti dai seama ce probleme are. Bafta
        de cand il ai tu ? de 10 ani..e un record atunci...la 3 ani aveai deja detector...

Comment

"adeptul noului" ....asta in alte cazuri poate.
          Eu am detectorul de 2 ani si de atunci sta in geam, nici nu l-am atins de cand l-am pus. Daca il bag in cutie zici ca e nou. I-a detectorul mergi pe un drum unde e un radar fix sau mobil si vezi daca isi face treaba.
          Scurt si la obiect, ce daca e SH??? nu e telefon sa fie apasat toata ziua, ala il pui in geam si gata.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
            de cand il ai tu ? de 10 ani..e un record atunci...la 3 ani aveai deja detector...
            13...) nu 3
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

testeazal...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

trebuie sa verifici 2 lucruri: 1. sa aibe suruburile (toate) intacte, sa nu fi fost desfacut, in caz contrar nu-l cumpara fiindca un detector desfacut poate fi considerat decalibrat. Iti trebuie un ochi sensibil si format pe astfel de probleme, dar daca te uiti atent se poate vedea daca s-a dus vopseaua sau daca e ciupit metalul in zona unde ar actiona surubelnita.
                2. Sa nu prezinte urme de cazatura. Fiindca iar e decalibrat, lentilele sunt probabil deplasate, nefocalizand unde trebuie. Asta e simplu de determinat, o cazatura de la mai mult de 30 de cm lasa urme pe o carcasa de plastic.
                Daca mai piuie pe la vreo benzinarie atunci e bun si poti sa-l iei.
                Acuma nu va ganditi ca toti vanzatorii sunt de rea credinta. Poate omuletul vanzator vrea un model mai performant, a prins ceva bani... si acesta n-are nimik...
                Toate cele bune...
                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

La Beltronics ai sanse mai mici sa iei plasa.
                  Daca are erori la antena te atentioneaza auditiv si vizual (Selfcal.... service required).
                  Mergi pe langa o benzinarie sau supermarket. Usile automate emit in banda K, aceeasi cu a radarelor politiei.
                  La Beltronics nu ai ce sa decalibrezi, iar in legatura cu afirmatia de mai sus, detectoarele in general nu au lentile, nu focalizeaza, ca doar nu sunt aparate foto.
                  Un 940 SH e pe la 300 lei.
                  ECUFix
                  Please don't visit my homepage!

Comment

Eu l am gasit la 250. Nu are cutie, factura, garantie, doar cablu de alimentare si ventuzele. Probabil ca cel care l vinde nu e primul proprietar.
                    Inca ceva insa, am citit azi pe net despre viitorul cod rutier unde se vor scoate cica din legalitate detectoarele de radar. Nu cumva ar fi mai bine sa mi cumpar unul fara fir? Banuiesc ca cel normal e greu de ascuns rapid in caz de ceva control.

Sunt ok cele fara fir? Am inteles ca ar sta mai prost cu semnalul deorece antena nu trebuie sa consume mult curent. Bateriile se deterioreaza in timp?
                    Noaptea cam cat rezista?
                    Last edited by laurentiu106; 8 October 2009, 19:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mai bine iei o statie CB ... avand in vedere noul cod rutier care se anunta !

Comment

detectoarele radar au lentile doar ca nu sunt reprezentate in mod clasic sub forma de pachete de sticla, ci sunt create in acel plastic negru-visiniu (transparent pentru IR) chiar prin forma data la injectare. Iar intre noi fie vorba orice lentila are un focar, si putem vorbi de focalizare, nu trebuie neaparat sa vorbim de focalizare automata (ca la aparatele foto).
                        Acel detector este furat si dupa cum a spus si silviu, daca merge pe la benzinarii este bun. Daca astepti noul cod rutier, acel detector, fie el wireless tot te va da de gol, si atata vor sta politaii pana ti-l va gasi. Ce te faci daca detinerea de astfel de aparate pe drumurile publice se va pedepsi cu inchisoare asa cum este in unele tari din est?
                        Nu cauta nimik wireless ca-s mult prea scumpe, ia-l pe asta si nu-ti mai bate capu...
                        Toate cele bune...
                        offtopic: ia-ti un cobra la care sa-i poti dezactiva X-ul, condusul va fi o relaxare fara x...
                        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

CataFOF ti se pare ca am 13 ani? si da il am de vreo 10 ani asta nu inseamna ca l-am folosit eu, l-a folosit tatal meu.
                          sigpic

Comment

Originally posted by laurentiu106 View Post
                            ...Inca ceva insa, am citit azi pe net despre viitorul cod rutier unde se vor scoate cica din legalitate detectoarele de radar...
                            N-am auzit de asa ceva.Iar viitorul proiect este despre alte bazaconii...si de luni se ia la puricat din nou.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google