Upgrade Turbina Dci 65 Cp Euro 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Upgrade Turbina Dci 65 Cp Euro 3

Ma intereseaza si pe mine sa fac un upgrade la turbina.Am soft de la dimsport si parca as vrea ceva mai mult.Poate cineva sa imi zica si mie ce turbina se potriveste si ce modificari mai pot face pt a ajunge pe la 100 cp ?

Parerea mea este ca ar fi bine sa vorbesti cu felix sau cu fiul lui de ce nu, apoi mai este un user din bucuresti care a mai gadilat-o pe ici colo (turbina) andrei_mircea in schimb nu stiu sigur daca are 65 CP.

Iti urez succes!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

Da are 65 de cai putere, dar la volanta, cred ca toate variantele de Logan au puterea data de producator la volanta, nu la roata. ROG SA MA CONTRAZICA CINEVA DACA GRESESC

Comment

@Offtopic: renegade:eu zic ca n-au la volanta...eu zic ca au 65 de iepe in portbagaj.
        Tot timpu cand se discuta de cai putere ,nu cred ca ai auzit pe cineva sa zica de cai putere la roata ca n-ar mai avea atunci nici posesorii de "biamvieuri" 105 cp(cai puturosi).
        Uita-te numai la cate fise dyno sunt pe aici pe forum sa vezi difernte intre cai calculati la motor si cai la roata.
        @ontopic:l3on incearca sa vorbesti cu bibi el are de 65 cp si parca o schimbat turbina.
        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google