Ce(cat) Greutate Poate Trage Loganul Benzinar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In legatura cu filmuletul:Loganul ala e distrus,nu se merita pt un loc de parcare.

Pune-i vaselina sub roti...
    Last edited by D-FENS; 9 October 2009, 13:34.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Salut.
      In acel videoclip era si bmw-ul in forta,inseamna ca masina din parcare o sufla de zici ca nu a fost...
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Promit ca vin personal in Piatra Neamt cu o lada de bere pentru cristi3775 daca fimleaza cum trage o masina din parcare (cel putin 10 m asa cum am auzit pe aici), cu frana de mana trasa si bagata in viteza.
        Sunteti martori cu toti
        Last edited by vitriol; 9 October 2009, 13:39.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cu vaselina sub roti s-ar putea sa reuseascaSi eu astept filmuletul
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

daca e cu bere...vin si eu.. Cristi, vin sa filmez eu, spune-mi cand o "tragem". ?

Comment

Salut.
              Atunci la treaba.
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Daca nu pariati,tot degeaba...

Comment

sa pui 2-a persoane pe capota daca ai sa incerci...(pe capota ta)
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

nu-i nevoie. tragi mai bine cu marsarierul si nici ambreiajul nu e asa fortat. ai reductie mai buna pe R decat in tr1 . eu am tras primul logan pe burta (roti fata fleasca, cutie blocata si roti virate) cu al doilea logan, cand l-am suit pe platforma. a mers fara probleme...cu frana de mana trasa probabil va fi ceva mai greu, dar nu imporsibil.
                    pt cel care trage: zice bine dfens, incercat la iveco de catre jiji mareom: pune niste sticle de plastic flecite langa rotile "coletului" (macar sub alea de spate) si tragi fara probleme. il iei de carligul de la bara spate si tu tragi cu botul. garantat il plimbi pana la brasov, daca insisti
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ma copii, nu va jucati!

Comment

mai bine decat sa tragi cu a ta si sa-ti rupi ceva la ea si pe urma o sa platesti de nu sti cei cu tine ,da la un 100 lei cu o tigaie mare(raba preferabil ) sa-ti fac treaba murdara in locul tau.garantat o sa reusesti.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

hai sa dau si eu o idee vis-a-vis de cei ce ocupa aiurea locurile de parcare. prima,incercati omeneste si cu vorba buna cu respectivul,hai si a doua,lasati de la voi.ei daca nici atunci nu se simte,nu va omorati ambreiajul,procedati astfel:se cumpara de la magazinele de pescuit,fiole cu feromoni de crap,de somn etc (pescarii cunosc),1-2 buc si se introduce continutul in grila de admisie aer a aerotermei.rezultat garantat
                          ubi concordia ibi victoria

Comment

Si de unde stie ala ca tu i-ai tras-o?

Comment

Ce importanta mai are daca stie ca ai fost tu sau nu. Numai gandul ca ala o sa se "asfixieze" in masina face toti bani. Eu unu' ii cedez locul cu draga inima daca as stii ca in fiecare zi merge cu geamurile deschise ca nu poate respira.

Comment

de trebuie sa stie ala ca tu esti autorul? satisfactia majora e sa-l urmaresti cand intra in masina si ii ies ochii ca la melc... caterinca maxima
                                ubi concordia ibi victoria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google