Ce(cat) Greutate Poate Trage Loganul Benzinar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DA....si mai ziceam ca eu nu le am pe toate acasa....dar vad ca sunt uniii pe aici, care ma intreg , nu gluma ...

In principiu, am tinut cont de sfaturi.....trasul masinii se va aplica cat de curand....va fi si un "How to..".....
    Seba..mersi de info....nu stiam ca am mai mult cuplu daca dau in reverse decat cu tr.1. Conteaza asa mult daca il trag de "bot" sau de "fund"..?!....
    Eu zic sa pui berea aeea la rece....si sa te fereasca sfantu sa nu vii sa mi-o aduci in personal..

Aaa....era sa uit..recomandati-mi o sfoara, coarda ....destul de rezistenta pentru a trece la teste..:d (si de unde o pot procura)
    Last edited by cristi3775; 9 October 2009, 18:28.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Un Tuareg V10,5l,750NM a tractat un Boeing de 177 de tone.Nu vad de ce nu ar putea un Logan sa tracteze alt logan chiar si bagat in viteza si cu frana trasa.

Comment

Dodo noi aici vorbim de Logan mpi cu 128 nm nu cu 750. Am eu asa o presimtire ca avionul ala nu avea frana de mana trasa.
        cristi3775, sunt un om de cuvant. Chiar va fi o onoare pentru mine sa beau o bere cu baietii din Piatra Neamt.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

feromoni ca feromoni....dar daca ai lipesti cu superglue stergatoarele de parbriz...si ai bagi un cartof in teava de esapament...si inca putin superglue in yala de la rezervor....si eventual ai scoti si cele 4 ventile din roti....
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by Dodo View Post
            Un Tuareg V10,5l,750NM a tractat un Boeing de 177 de tone.Nu vad de ce nu ar putea un Logan sa tracteze alt logan chiar si bagat in viteza si cu frana trasa.
            Daca nu era Boeing-ul cu motoarele turate la maxim pe tractiune inversa, degeaba
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

De ce va razbunati pe masina, daca posesorul nu are bunele maniere la el, da-i un pumn in fata dar nu te razbuna pe masinuta, ea nu are niciun fel de vina.

Comment

Salut.
                Pai masina nu are vina,dar BOUL care parcheaza unde nu trebuie trebuie avertizat in vreun fel si asta e la'ndemana.
                Numai bine si asteptam rezultatul.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

leaga-i puntea spate de tramvai unii au legat poarta directorului de la c.m.b. de trenul resita-timisoara...spectacol total...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Vad ca nu sunt singurul cu astfel de probleme.......in privinta parcarii. Si se intampla numai cand vrei sa pleci dimineata, grabit la munca, cu copilul si fumeia care le-a trebuit 10 ani sa se imbrace, si te trezesti ca a parcat unul( unii) in spatele tau, si tre sa fac vreo 20 de manevre (in zilele bune) ca sa poti iesi din parcarea platita catre primarie, fara a lovi pe celelalte masini parcate regulamentar si neregulamentar. Acu...mai am o varianta ( cand mi-oi pierde toate mintile) sa baga in marchalier...pedala la fund..si.......boooofffff. Si inca odata ....si inca odata.....pana mea..am CASCo....totul se intampla pe un trotuar de 4 m, nu pe drum public.......Asta pana intr-o buna zi...

Tin sa precizez, ca deocamdata nu au dat dracii in mine, dar ma ghintuie pe la spate, si tare mii ca intr-o buna zi, unul ma va intepa in fund.....si atunci....stai sa vezi show. Am recurs la metoda de a lasa biletel pe parbriz, in care il rog frumos pe domn/doamna , a binevoi a nu mai parca masina in spatele masinii mele.

PS:asta e micul story cu , care ma confrunt , aproape de 3x pe saptamana.
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

puneti carlig.si cu ala poti face un poc mai usor...eu de obicei le desumflu rotile si le confisc ventilele.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

nu esti cu nimic mai bun decat ala daca faci de-astea. locul oricum ramane ocupat...mai bine leaga-i masina de tramvai...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am noroc,daca ies cu frigiderul trebuie sa mut Matizul.(deoarece nu am loc in fata,Matizul il pun intre cele 2 locuri )Daca plec cu Matizul nu prea este loc pt o masina mai lunga si uite cum am locul de parcare liber.
                          AC/DC- RIDE ON

Comment

@cristi3775 ceva asemanator cu ce te bate pe tine gandul s-a intamplat cum vreo 2 ani in Constanta(parcarea din spate de la Domino pt constanteni). Masini implicate toyota land cruiser cu bull bar - masina blocata si un matiz - masina care bloca. S-a enervat ala cu toyota si cand i-a dat un bull bar la matiz l-a facut cutie de conserva. Toata intamplarea in fata politistului. Soferul "vinovat" nu a patit nimic pentru ca masina lovita nu era in miscare si s-a considerat "incident in parcare", mai mult tipul cu toyota a plecat de la locul accidentului cu promisiunea ca in 24 de ore ajunge la politie sa declare accidentul. eram vreo 20 de privitori si ne-am stricat de ras cand a venit gagica cu matiz-ul. Si-a meritat-o tipa, blocase 10 masini pentru mai mult de 40-50 de minute.
                            sigpic

Comment

Mai baieti...sa gandim altfel...si anume:
                              Daca eu as parca pe locul altuia ""sa zicem"" si mi-as gasi masina in strada sau avariata....cred ca va dati seama ce urmeaza apoi ...
                              Sa zicem ca as veni dupa o luna de zile innapoi si as distruge total masina aia cu acid sulfuric.
                              Daca locul de parcare mai este trasat sau pusa o tabla ceva acolo cu nr de inmatriculare cu atat mai repede as indentifica masina,si vai si amar de masina aluia.
                              Asa ca gandestete bine innainte sa faci treaba "murdara" ca s-ar putea intoarce impotriva ta.

Comment

eu i-as pune vaselina sub manerul usii...sau pe stergatoare ...
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google