Are careva idee cum se inlocuieste ledul de la un buton cu impuls?
Inlocuire Led Buton Cu Impuls. Led Ars.
Collapse
X
-
desfaci capacul si il schimbi.. cu un ciocan de lipit.. trebuie sa aiba si o rezistenta.. la buton o mai fost schimbat ledul?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Butonul cu impuls (cel original) nu are bec la fel ca si celelalte, are led lipit pe cablaj. Desfaci butonul, scoti cu grija placuta de pe acei 6 pini cu o surubelnita subtire.
Marchezi polaritatea ledului, il dezlipesti cu mare grija (ciocan de lipit de putere mica 35-40W max) deoarece cablajul de cupru este pe suport de plastic si risti sa topesti plasticul.
Apoi pui ledul nou, avand grija la polaritate si il cositoresti cu atentie.
Dar cam ciudat... sigur este ledul ars?
Comment
-
Am schimbat si eu becul de la un buton cu impuls...E spatiu de manevra dar nu foarte mult..Eu am pus un led de 3 mm cu o rezistenta inseriata pe led.Cum a sus si seba un 10-15W sunt de ajuns..Eu am exfoliat circuitul o data dar am avut noroc ca nu l-am topit si am putut sa ma agat de capatul lui...asta cu letcon de 40W deci grija mare.Si butonul cu impuls original are bec la fel ca la comenzile de climatizare doar ca e mai mic un pic nicidecum led pus din fabrica.
Comment
-
n-am zis ca e imposibil, eu am schimbat led-uri in borduri si console (si nu numai la logan) cu statii de 35W, dar totusi aia de 5-10w isi face treaba incomparabil mai bineDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu scoti nimic.nu umbla la placuta. dezlipesti ce ai lipit tu acolo si lipesti asa cum e in poza.partea cu rezistenta e plusul.bafta.daca nu ai rezistenta de 1k si smd ma cauti pe privatAttached Files
Comment
Comment