Am facut si eu azi treaba asta,merge excelent,bravo din nou si multe multumiri.
Cum/Unde As Putea Lega Degivrarea La Oglinzi?
Collapse
X
-
Salut.
Cu placere
Numai bine.
ma bucur ca e de ajutor,acest threadUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Asa am facut eu.
Dar daca te uiti in cutia cu sigurante sigur gasesti acolo un fir galben(sunt unele neutilizate)dar au curent pe ele.
Ca sa poti vedea mai bine desfaci cu un torx cutia cu sigurante si acolo vezi ce si cum.
Eu cind am pus incalzirea in scaune am gasit acolo unde era repartizat pentru incalzirea in scaune.
Mult succes!!!!!!!
Numai bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Cred ca trebuie mutat la "How to......."si schimbat titlul"Legare degivrare oglinzi"
Multumesc anticipat.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Nu e trecut prin bord,ci la baza lui.Sunt trase pe jos,nu afecteza cu absolut nimic.
Dar daca tu vrei sa le faci ca la carte,da bordul jos[nu are rost]si leagale de instalatia originala a masini.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Sunt eu m-ai perfectionist Vreau sa-mi pun alimentarea "ca la carte" din tabloul de sigurante cu siguranta in panou atit pentru dezaburire cit si pentru alimentare. Astazi m-am uitat si se poate trece firul prin bord 100% pentru partea dreapta cu o sirma mai dura. O sa revin cu poze cind le montez insa astept sa se mai incalzesca afara.
Cred ca pina la urma daca nu am sa reusesc sa fixez cumva cablul in bord in dau jos
Pe firul alb din soclul releului de dezaburire este tensiune numai cind se apasa butonul de dezaburire nu?
Comment
-
Salut.
Da,are tensiune doar cind/cit merge si luneta.
Numai bine.
ps:asteptam pozele si sa ne spui c8m ai facut pina la urma cu trasul firelorUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
si eu am citit si am memorat, doua intrebari mai am:
1. de unde e mai bine sa iau + si - care intra in joystick, de la bricheta sau direct de la baterie? (stiu ca aici nu e vorba si de asta, dar nu am gasit alt thread)
2. unde pe sub bord se gaseste acel releu care comanda luneta? eventual o poza mai in ansamblu, su mai bine sa leg firul + in dreptul usii, pe unde trece firul?sigpic
Comment
-
Plusul il poti lua de la UCH (pinul A5 Mufa P1 (firul galben)) , de la tabloul de sigurante sau chiar de la bricheta...dar nu prea recomand bricheta!
Releul de devrigerare e exact sub ceasurimin partea stanga !Nu am poza din pacateViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Plusul se ia din tabloul de sigurante. Daca reusesti sa faci rost de un pin dublu pentru tabloul de sigurante ca cel din poza e beton in sensul ca-ti faci instalatia ca cea din fabrica Alimentarea la F36 e comuna cu F37
Daca nu merge si la bricheta. SuccesAttached Files
Comment
Comment