fratilor am si eu o problema. De vreo 2 sapt., golanul a inceput sa pape cam mult, undeva la 10,9 el care consuma 8,5-8,6. Daca are cineva vreun sfat ascult.
Consum
Collapse
X
-
-
fisura in galerie, flexibil desprins, aer la sonda lambda, motorul functioneaza in bucla deschisa, regim de imbogatire carburant. stiu un polo 1.4 care din cauza ca s-a rupf flexibilul de la galerie, consuma 30% in oras.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Denis1984 View Postnimeni nimic
...
apropo, consumul creste si cu scaderea temperaturii, dar un surplus de 25% nu e de la frig. ai o hiba. am zis mai devreme o posibila cauza, dar probabil e greu sa te uiti si-n susul paginii...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Temperatura a scazut brusc cu vreo 20 grC
Posibil sa fie diferente de 0,5-0,7 litri(in plus).
Cert este ca pe frig naprasnic (~-7-10 grC) consuma mult si la drum lung, asta iarna mi-a luat ~9% (110-140/h).
Seba: Polo ala dupa ce s-a gaurit flexibilu ala, tregea la fel de bine precum consuma..? ))
Comment
-
Nu s-a stricat masina, vad ca tipu' e din Bucuresti. Acum cand s-a racit vremea parca au iesit toti cu masinile pe strazi, e foarte, foarte aglomerat. Mie mi-a sarit de la 8.5 la 9.8 l/100km. Eu vad situatia asta ca si cum si-a revenit masina, nu ca a luat-o razna.
Am avut si vremuri cand imi consuma si 11.5 l/100km, deci poate sa stea linistit.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment