imi cer scz daca mai exista un alt topic pt aceasta problema dar eu nu am gasit ,ori nu am formulat cum trebuie ,am si eu o prob la usa de la sofer a inceput sa scartie rau de tot cand o deschid si cand o inchid ,ce pot sa-i fac ?
Scartie Usa Sofer
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
la mine cand scartaia motivul a fost 'opritorul' (chestia aia care nu permite usii deschise sa se dea peste cap) era surubul desfacut,si jucaUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
radule..intelege ca ce zice baiatu...nare treaba cu bucsa aia de care tot zici tu. lui ai scartie pe cursa...cand inchide si deschide...nu in timpul mersului.
laur si eu am strans bine inapoi..si am pus ulei..ca asta am gasit atunci...pune vaselina acolo.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Hai ca l-ati aburit de tot pe baiat cu surubelnitele voastre stea si cu imbusurile...Suruburile de la masina nu au cap de imbus ci cap de torox(torx)...si ...laurlaur71...mergi si cumpara-ti un spray cu vaselina ...se gaseste la vreo 20 lei (la Selgros de exemplu) si baga niste vaselina atat la proitoarea de la usa cat si la balamale.Daca nu gasesti spray cu vaselina baga-i vaselina normala sau ulei sau spray de degripare.Succes.sigpic
Comment
-
valeriu...trebuie o scula acolo..ptr ca surubul de la opritor e desfacut cu siguranta.si trebuie strans bine. (cel putin la mine surubul de la opritor mai avea putin si cadea.)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment