Salut! Am si eu o nedumerire. Vreau sa schimb vechiul casetofon cu un cd player Blaupunkt si am auzit ca daca schimb casetofonul se reseteaza compiuteriul de bord. Adevarat? A si inca ceva , cum scot casetofonul? habar n'am!
Nedumerit!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Exista in dotarea masinii o 'ustensila' in forma e U - e special pentru a apasa simultan in ambele gaurele ale CD Player-ului.
Eu am gasit-o in cel mai ciudat loc - undeva sub capota in zona radiatorului de Aer conditionat.
Abia cand i-am intrebat pe cei de la Caremil (sigur un istetz de la ei a scapat-o acolo) mi-au zis la ce-i buna...
Comment
-
aha. deobicei scula aia n-o gasesti in masina, o au cei de la service. chiar ma gandeam cum de tu ai avut la masina; de fapt cred ca au scapat-o ametitii aia pe-acolo...eu la doua loganuri n-am avut dar merge cu 2 sarme de cupru indoite sau niste cuieDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
daca n-ai atelier disponibil noaptea la 11 si nici scula de service, da, ajungi la cuie si sarme. mai ales daca stai la bloc si te manaca tare in c@# sa schimbi ATUNCI cd-playerulDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postaha. deobicei scula aia n-o gasesti in masina, o au cei de la service. chiar ma gandeam cum de tu ai avut la masina; de fapt cred ca au scapat-o ametitii aia pe-acolo...eu la doua loganuri n-am avut dar merge cu 2 sarme de cupru indoite sau niste cuie
la unele " magnetofoane" montate pe logan care au fost montate si pe papuc ,care nu se mai fabrica ,veneau cu o cutie in care pentru fata detasabila si aveau si doua sarma care ajutau la scos casetofonul din bord.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment