Modificare Cutie Logan 1,6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca ai stii ce e aia metafizica ar fi bine. metafizica tocmai ca incearca sa explice lucrurile care un se explica in lume si in univers. tine de stransa relatie dintre natura om univers si divinitate si corelatiile dintre acestea.
    si nu are legi. eu nu am folosit niciodata cuvinte a carui etimologie sau semnificatie nu o cunosc.

nu am zis altceva decat sa mi se spuna formula pentru calculul cuplului motor. e greu ? trebuie sa fac desen ca la gradinita ? sau trebuie sa fac cerere oficiala ?

ca am pus cutie de dacie veche pe 16 v sau am modificat o sa mearga cu motorina e problema mea. eu nu te critic pe tine ca ca ti ai facut nush ce la logan. e problema ta.

dar totusi care este formula pentru calcului cuplului ???

Comment

Problemele referitoare le cuplu, pe topicul special dedicat. Ai deschis unul pt asa ceva.

Cat despre rapoarte, 1-0 pt secta obscura

Comment

Nu te lua cu mine in discutii despre metafizica ca iti garantez ca nici tarash nu te mai tii dupa mine...unii de aici iti pot confirma.
        Tocmai pe principiul ca tot esti interesat de formula calculului cuplului da-mi voie sa am serioase "indoituri" ca ai habar intradevar despre ceea ce vrei sa faci
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

mda vrei sa discuti despre metafizica in timp ce ai folosit termenul gresit in total alt context decat pentru ce a fost destinat. te invit la discutii. da i drumu la cafenea.

dar totusi zi mi formula pentru calculul cuplului.

ce e asa greu de inteles ?

sau nu o gasesti pe google ca printre altele stai sa cauti ce inseamna metafizica. iti zic eu metafizica e filosofie.

Comment

vedeti sa nu explodeze pinionul ala de a 5-a, ca tare v-ati mai infierbantat.bagati oleaca in galeata cu apa capul ca sa va mai racoriti.hai ca va tiganiti prea tare .da rau vazut de afara.pai ce facem aici pe forum?
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Cuplu la masini inseamna in fizica momentul fortei : M=F x d F=Valoarea Fortei, d=distanta dintre bratul fortei (tangent la roata) si axul de rotatie.
              E greu sa desenez dar se intelege.

M=955*10000*Puterea/Turatie
              Asta e formula momentului care dupa cum vedeti depinde si de putere si de turatie
              daca puterea creste,creste si cuplul,iar daca turatia creste momentul(cuplul)scade.

cuplu, forta aplicata unei parghii

calul putere, lucru mecanic efectuat intr-o durata de timp

Auzi ma filosofu lu peste , de ce nu creezi tu alte teorii daca esti asa destept ... cand erai mic nu se juca nimeni cu tine?

sigpic

Comment

Asta se inchide si ramane celalalt thread pentru ca se discuta acelasi lucru.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google