Nume Piesa Etrier Frana Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nume Piesa Etrier Frana Fata

Am si eu o rugaminte la cine poate sa ma ajute de curand am verificat si eu placutele de frana de pe fata le-am curatat de praf am verificat discurile grosimea lor sa nu fie ovalizate si toate bune cand la roata din dreapta fata am constatat ca exista o piesa lipsa sa vi-o descriu ca nu am avut cu ce-i face poza unde se afla acea piesa, pe suportul care vin placutele montate nu pe etrier are rolul de a tine placutele de frana fixe si sunt 2 bucati este oteloasa piesa asemanatoare cu un E As vrea sa stiu cum se numeste acea piesa ca sa o cumpar
    Multumesc si astept un raspuns de la voi

Poti sa-i spui cum vrei tu , siguranta placuta , arc placuta, ideea e ca nu cred ca o gasesti separat , vine cu placutzele de frana in cutie , depinde de placutze , unele vin cu siguranta si cu suruburi , altele fara , altele cu senzori de uzura...intreaba si tu la un magazin de piese daca e o vanzatoare binevoitoare poate sa-ti dea una moca dintr-o cutie fara ca urmatorul client sa aiba prea mult de suferit caci le are pe cele de pe masina
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

cauta se gasesc acele lamele care tin placuta presata

Comment

multumesc frumos celor care mi-au raspuns

Se gaseste cumva pentru logan placute de frana cu senzori de uzura
        Last edited by denisbossu; 28 October 2009, 14:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Se gasesc, dar trebuie sa iti faci tu partea electrica pentru ca loganul nu a fost prevazut cu asa ceva. Greu nu e...
          GL-22-TOF

Comment

Am eu 4 sigurante,daca vrei ti le dau.Numai zi-mi unde sa le trimit.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google