Unde Să Caut Mortăciunea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sper ca nu lasati voi "ceva" pe acolo...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

In niciun caz...mergand aeroterma in permanenta e clar ca aerul din masina se schimba...ca si intr-o casa, fereastra deschisa mai schimba aerul ;)

Comment

Si la mine prinsese cateva zile un miros insuportabil dar am rezolvato cu o lanterna o curatenie la sange pana a ramas cum era din fabrica si un odorizant nou
        sigpic

Comment

Era un coleg pe forum care spunea ca-si gaseste locul de parcare ocupat si ca sa se razbune, cineva i-a propus sa-i puna respectivului in grila de la aeroterma ceva momeala de peste care miroase foarte urat.Nu esti tu acela care-i ocupa locul de parcare?

Comment

Nu cred, n-am găsit nimic concludent sub grilă, iar în maşină nu mai miroase nimic după ce am spălat-o.

Preventiv, la primăvară o paşte şi o dezinfectare a instalaţiei de AC.

Comment

tare ciudat,stiu ca astia de la expertdetailing se ocupa de eliminarea mirosurilor de orice fel din masini.daca continua eu zic ca merita sa dai iama peste ei ) decat sa stai asa

Comment

Va rog nu faceti prostii cu feromoni de crap. O fiola sparta pe mocheta sau in instalatia de ventilatie ii va termina masina. Pute a ciorapi imputiti, cu mucegai ca erau si uzi. Am citit pe net cum unul a bagat acul in cheder de la o seringa si a improscat interiorul cu feromoni. I-a terminat masina la propriu. Nu se poate acoperi cu alt miros, nu se poate spala.

Nu va faceti pacate fratilor, oricat de nenorocit este bizonul. Veti plati astfel de dureri provocate celui care va ajunge sa va blesteme.

Comment

Mirosul n-a persistat prea mult, e istorie.

Masina e bine mersi, abia acum 2 luni i-am dezinfectat instalatia de A/C cu aparatul de la Wynn's. Merita, fratilor! Miroase ca atunci cand era noua, nu-mi vine sa ma mai dau jos din ea.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google