Din cate am stat sa studiez, galeria de admisie la Logan 1.4 si 1.6 8v e din plastic si are corp clapeta acceleratie tot din plastic. Se poate executa una custom din metal? si se poate monta corpul clapeta acceleratie peste acea galerie (ca sa nu ne mai complicam cu senzoru de la motorasu pas cu pas). Ma ajuta cineva in definitivarea TEORETICA a proiectului? Ce senzori mai avem pe galeria de admisie? Ce se poate face ce nu? M-am gandit ca la fiecare tubulatura/traseu per piston - care pleaca de la galeria de admisie sa aiba acceleratoare de gaze (polishare spiralata in interior - pt turbionarea aerului in camera de ardere). Ajutor.
Facem Ceva Impreuna? Doar Pt MPI In 8 Valve
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
de ce ii mai pui benzina? mai bine o lasi asa ... ca nu degeaba rezervoru a fost facut gol ... ce rationament
vezi ca pe vechile carburatoare mari se puneau niste elice ... gen cooleru de la procesor ... se poate pune inainte de corp clapeta pentru acelasi efect de turbionare ,,, se mia gasesc la vechile magazine cu piese de dacia ... cat despre restu ... nu ma bag ...sigpicMy ride
Comment
-
Cateva raspunsuri pertinente si MULTE, chiar foarte multe descurajatoare si... mai bine ar fi tacut cei care au vorbit aiurea. Din cate stiu eu Clio Sport are motoru pe 16valve,dar banuiesc ca nu e o problema de adaptare.
AlexNeagu: pt o putere mai mare a motorului.
Raspuns pt: TATAIEB12, DeLuXe (cred ca ai glumit cand ai zis de acele ventilatoare),Logan 4 ever - de ce nu va vedeti voi de posturile voastre, sau vreti sa va creasca rating-ul la nr de posturi? Ma faceti sa cred despre voi ca nu aveti mai mult de liceu unii dintre voi si ca sunteti indoctrinati, cu creiere spalate de comunisti.
Multumesc celor care mi-au raspuns pozitiv. Am sa vad cum arata o galerie de Clio Sport sau de Megane. Sper sa gasesc ceva pe la dezmembrari.
Comment
-
daca vrei sa faci turbionare la admisie am gasit io o firma care monteaza pe admisie o chestie care imprima aerului un vortex ei zic ca cica ar creste puterea motorului simtitor. n-am testat inca treaba asta da daca e cineva interesat ii dau numele firmei si siteul pe pm. din cate am inteles pretu pt afacerea asta ar fi undeva la 1 mil jumate.
Comment
-
domnu renegade ... nu erau deloc ventilatoare ... nu erau antrenate de nimic, sunt doar paletele pentru efectu de turbionare ... nu de accelerare a aerului
gandeste-te ca nu s-a schimbat mereu softu si s-au pus axe sport
vezi si tu ce proiecte de licenta au facut baietii de la facultatea de auto de la tine din oras si o sa il gasesti si o sa vezi la ce ma refer ...sigpicMy ride
Comment
-
sa stii ca mar interesa si pe mine asa ceva
care sa dea un pic de VLAGA putorii astea de motor 1.4 ....
sper sa te interesezi mai mult ...ca sunt tare curios
nu mai scrie cu k,sh,tzLast edited by Cristi_Xp; 30 October 2009, 15:00.sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6
Comment
-
oamenii buni stati asa ca am zis o mare tampenie pt care imi cer scuze. daca dati search p google cu autovortex va apare un anunt la okazii in kre gasiti "minunatul" produs d care ziceam mai devreme. si daca cititi bine acolo o sa descoperiti ca e o mare teapa. dai 1 mil p un jeg de aluminiu care sigur nu va avea efectele spuse de cel care il vinde
post moderat
nu mai folosi limbaj tip ircLast edited by crististreulea; 30 October 2009, 16:52.
Comment
Comment