Comenzi Volan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comenzi Volan.

Deschid acest topic in ideea de a impartasi niste idei si poate sa lucram impreuna penru a depasi anumite probleme tehnologice pe care le-am intampinat cand m-am gandit la aceasta imbunatatire.
    Acum ceva zile am desfacut volanul si am dat jos airbagul pentru a inspecta interiorul si a masura spatiul interior ochiometric sa zic asa.Ce sa zic, este loc acolo de 6 butoane cu o placuta de circuite de 1cm patrat.Dar problema cea mai mare nu este cum sa trag in volan firele ci cum sa scot firele din volan spre coloana de directie.Daca trecem de aceasta problema comenzile pe volan sunt ca si facute.Pentru toti posesorii de pioneer si sony sunt posibile aceasta functionalitate in limita capabilitatii playerelor.Deci daca imi da cineva o idee exacta cum sa trag firele o sa fac un tutorial complet despre cum trebuie facuta in functi de modelul playerului.Stiu ca toti v-ati dori asa ceva si nu ma refer la telecomenzi infrared de volan ci de adevarate comenzi pe volan la fel ca la masinile scumpe.Am uitat sa precizez ca trebuie sa trec cu 2 fire din volan pe langa coloana de directie.

Salut ! Nu se poate rezolva problema cu o maneta de comanda de la Reno Clio? La Clio este situata sub volan ,e destul de comoda si se rezelva problema trecerii firelor prin coloana de directie.
    Attached Files
    Last edited by keket; 28 October 2009, 11:25.
    sigpic

Comment

aia nu este de clio este de megane cred.Eu nu spun de a schimba blocul de lumini sau de atasa satelit pentru comenzi ci de a integra 6 butoane de tip push fara retinere in volan.

Comment

e buna ideea dar oare nu merge pus comanda de pe clio ca e tare buna la condus

Comment

merge pusa comanda de pe clio dar doar la casetofoanele si cd-playerele originale renault sau care sunt pe logan....am eu asa ceva pe logan dar este cel de symbol si ii foarte folositor

Comment

si eu am apelat la cea de clio. nu s-a potrivit mufa dar s-a putut modifica (schimba)
            Attached Files

Comment

cum? poze ?

Comment

Eu caut sa incorporez butoane in volan nu sa pun satelit de clio sau megane. Si sa sti ca acel satelit merge pus si pe alte marci de playere. Daca aveti idee cum sa fac sa trec 2 fire prin volan va rog sa postati daca nu va rog sa va abtineti. Discutam chestii tehnice nu daca e misto satelitul sau nu

Comment

poti face cu banda asemanatoare celei de airbag din volan. Se poate si cu 2 fire, infasurate tip bobina pe un butuc dar nu este loc in butucul volanului din pacate

Comment

Si stii cum arata o band de la airbag? Ma refer la cum sunt firele trecute prin coloana.O sa incerc cu o panglica IDE de calc sa vad cum se comporta,daca se rupe sau ceva de genul.Ideea e ca vreau ceva permanent si sa arate frumos pe masina.Vreau sa pun cel putin 4 butoane si maxim 6.Astea sunt principalele comenzi care le vreau volum +,- track+ -,mute si source.
                    O sa am rugamintea sa nu va mai abateti de la subiect si sa incetati cu satelitul de clio.Daca vreti sa vorbim despre satelit sa faca cineva poze si o sa va explic exact cum se poate modifica si cum sa se lege firele ca sa poata fi functional si pe alte modele de playere (ma refer la sony si pioneer).

Comment

Scoate dacia o verisune Black Edition si o sa aiba comenzi pe volan si ai scapat de bataia de cap !
                      sigpic

Comment

Este o chestie foarte interesanta, cred ca se merita...

Comment

Pai cred ca singura modalitate e sa mai montezi inca o panglica de airbag.
                          Gasesti pe la dezmembrari.
                          ECUFix
                          Please don't visit my homepage!

Comment

Da o sa caut..Dar problema este ca cei de la dezmembrari vand tot blocul de lumini cu tot cu acea panglica...

Comment

topic mutat la Intrebari frecvente
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google