If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
destul de interesant...o sa caut pe la dezmembrari o comanda daia de clio sau megan ca pare mult mai interesanta.
Dany_av ar fi fain daca ai pune niste poze care explica montajul si modificarile facut.
nu merge la oricare, doar la blaupunkt care au pentru comanda sau orice alt cd renault sau pe pioneer cu intrare pe mufa jack mini stereo in spate langa aia de aux
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
da fain, super idee, m-ar interesa si pe mine asa ceva. De exemplu am un prieten care si-a pus volan de opel pe logan 1.5, am sa ma interesez, ce, cum si unde si-a facut modificarile si acest montaj si eventual sa-ti fac si o poza. Cu un volan de la dezmembrari si-a facut omu de belea loganu cu volanu!
nu merge la oricare, doar la blaupunkt care au pentru comanda sau orice alt cd renault sau pe pioneer cu intrare pe mufa jack mini stereo in spate langa aia de aux
De mers direct nu merge decat la blaupunkt-urile de pe clio si cele care au fost pe solenza si primele loganuri...De mers cu modificari merge pe sony pioneer ...Merge modificat satelitul si pe alte modele de player dar din pacate nu se gasesc schemele pentru comenzile pe volan...Adica nu stiu ce fel de semnal primeste pe intrare.
Pe playerele after market blaupunkt nu merge direct satelitul si nici cu modificari facute de amatori....Blaupunktul primeste semnalele pentru comenzi doar pe un fir si nu prin modificarea valorii rezistive ca la pioneer si sony...ci prin PWM..adica iti trebuie un pic care sa genereze semnalele si un osciloscop care sa vada proprietatile semnalului si valorile acestuia...
O alta idee pentru cei cu sony si pioneer ar fi sa se duca la un dealer dacia si sa ceara sa incerce satelitul de sony si pe pioneer.
Din ce am vazut eu difera o singura comanda.... cea de source.
Eu am JVC un model cu telecomanda .. dar ar fi super tare daca as putea sa-ia adaptez comenzile de volan de pe megane .. deci pana la urma si-a montata cineva si pe alt mp3 player in afara de cel original ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment