Comenzi Volan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

destul de interesant...o sa caut pe la dezmembrari o comanda daia de clio sau megan ca pare mult mai interesanta.
    Dany_av ar fi fain daca ai pune niste poze care explica montajul si modificarile facut.
    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
    sigpic

Comment

se potrive si de kangoo si eu am uitate la my ride
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

poti pune o poza , sunt curios cum arata.
        sigpic

Comment

Uite aici poza cu comanda de kangoo a lui vyp75 http://www.loganclub.ro/forum/attach...5&d=1252518247

Comment

inca oi intrebare..se potriveste la orice cd-player?e greu de legat ?
            sigpic

Comment

nu merge la oricare, doar la blaupunkt care au pentru comanda sau orice alt cd renault sau pe pioneer cu intrare pe mufa jack mini stereo in spate langa aia de aux
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

da fain, super idee, m-ar interesa si pe mine asa ceva. De exemplu am un prieten care si-a pus volan de opel pe logan 1.5, am sa ma interesez, ce, cum si unde si-a facut modificarile si acest montaj si eventual sa-ti fac si o poza. Cu un volan de la dezmembrari si-a facut omu de belea loganu cu volanu!
                lipsa text

Comment

am inteles...eu am un pioneer dar nu sunt sigur daca am asa ceva...o sa ma uit sa vad ce si cum.multumesc pentru ajutor.
                  sigpic

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
                    nu merge la oricare, doar la blaupunkt care au pentru comanda sau orice alt cd renault sau pe pioneer cu intrare pe mufa jack mini stereo in spate langa aia de aux
                    De mers direct nu merge decat la blaupunkt-urile de pe clio si cele care au fost pe solenza si primele loganuri...De mers cu modificari merge pe sony pioneer ...Merge modificat satelitul si pe alte modele de player dar din pacate nu se gasesc schemele pentru comenzile pe volan...Adica nu stiu ce fel de semnal primeste pe intrare.
                    Pe playerele after market blaupunkt nu merge direct satelitul si nici cu modificari facute de amatori....Blaupunktul primeste semnalele pentru comenzi doar pe un fir si nu prin modificarea valorii rezistive ca la pioneer si sony...ci prin PWM..adica iti trebuie un pic care sa genereze semnalele si un osciloscop care sa vada proprietatile semnalului si valorile acestuia...
                    O alta idee pentru cei cu sony si pioneer ar fi sa se duca la un dealer dacia si sa ceara sa incerce satelitul de sony si pe pioneer.
                    Din ce am vazut eu difera o singura comanda.... cea de source.

Comment

stiti cumva daca satelitul de comanda pt cd player de logan merge si pe un panasonic?si ce adaptor ar trebui?

Comment

Eu am JVC un model cu telecomanda .. dar ar fi super tare daca as putea sa-ia adaptez comenzile de volan de pe megane .. deci pana la urma si-a montata cineva si pe alt mp3 player in afara de cel original ?

Comment

noi avem in sibiu satelit de clio sau kangoo pe pioneer

Comment

are cineva o poza cu mufa din spatele cd-playerului care este compatibil cu satelit de comenzi pe volan?vreau sa vad daca si al meu este.
                            sigpic

Comment

Salut.
                              Poate te ajuta asta

Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

multumesc mult.nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva cand mi-am montat playerul...dar o sa verific.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google