Comenzi Volan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dany_av View Post
    si eu am apelat la cea de clio. nu s-a potrivit mufa dar s-a putut modifica (schimba)
    Salut.

Va rog sa ma ajutati!

Am casetofon Philips 22DC229/62 cum are si dany. casetofon.JPG
    Am luat un satelit de la dezmembrari, de pe un laguna. Problema e ca mufa lui (rosie) nu se potriveste la casetofon.
    Satelit.JPG
    Am primit si un cablu (care venea de la un dislpay de pe bord) care are mufa exact ce imi trebe (galbena).
    mufa.JPG
    Cum sa fac schimbarea de mufe?
    Culoare la culoare?
    Am 4 culori la fel (albastru, maro, galben, negru) la fiecare mufa.
    Dar difera 2 fire: (verde, rosu) la mufa rosie - si (roz) la mufa galbena.

Cum fac?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
    Last edited by KYRA; 4 March 2010, 16:32.

Comment

Pozele sunt doar informative!
      comanda volan.jpg
      Attached Files
      Last edited by KYRA; 4 March 2010, 20:49.

Comment

Originally posted by dany_av View Post
        si eu am apelat la cea de clio. nu s-a potrivit mufa dar s-a putut modifica (schimba)
        ....e acelasi satelit ca la megane....
        TAXI M2O

Comment

poate reuseste cineva care a facut deja aceasta operatiune sa realizeze si un tutorial...pentru noi cei mai putin priceputi....eu unul chiar mi-as monta deoarece e foarte comod.
          TAXI M2O

Comment

mai baieti la domo se gaseste o comanda blaupunkt rc 10 cu infrarosu pentru cas . blaupunkt . modelul vazut de mine avea urmatorul cod pe ea 7.607.591.530-001 si cica merge pe toate cas din 2000 in coace parca . am sa atasez si o imagine . la pret nu este mare lucru 60 ron . este prevazuta cu mufa galbena care merge la cd mp3 blaupunkt cel putin al meu are . problema este merge da vreo comanda ceva , are cineva asa ceva .
            Attached Files

Comment

revin . pentru acei ce au cd mp3 blaupunkt direct din fabrica sa citesca pe cartea lui tehnica a cd mp3 si sa vada daca srie ceva pe acolo de comada rc 10 de la blaupunkt . eu nu am , cas meu este luat de pe forum de la un baiat din buburesti . deci rog frumos se poate documenta cineva ?

Comment

inca nu stiu ce sa fac.sa iau un player cu telecomanda normala sau nunul cu telecomnda pt volan.voi ce ziceti ? telecomanda normala o poate folosi si un pasager de pe bancheta din spate.ma gandeam ca totusi daca are telecomnda se poate pune si telecomanda pe volan .oricum mi se pare mai simpla aceasta metoda cu telecomnda pt volan cu infrarosu.

Comment

eu un JVC KD G521 SI are o mufa jack in spate se poate monta satelit de comanda de kango?
                  merci!

am uitat in caretea tehnica scrie ca acea mufa este pentru "remot control" de pe masina..
                  Last edited by shtrumphy83; 15 May 2011, 21:42. Reason: Automerged Doublepost
                  live to ride

Comment

revin cu o alta intrebare:satelitul de comanda pentru kangoo are muga jack mini?imi poate spune cineva un cod de comanda pentru satelit?
                    va multumesc
                    numai bine!
                    live to ride

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google