La Cati Km Se Schimba Discurile De Frana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Cati Km Se Schimba Discurile De Frana

Va rog sa imi spuneti la cati km se schimba discurile de frana.
    va multumesc
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

am pe cineva care are un logan si are 65 mii km ! ieri a dat rotile jos si s-a uitat la discuri ! erau pe jumatate tocite ! deci...cam la 90 - 100 mii --- parerea mea ---

Comment

ms.de informatii.
      eu am 104000 deci ar trebuii sa le schimb
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

se schimba cand ajung la grosimea minima recomandata de producator. Mai exact 10,6 mm. Vezi ca mai exista un tread asemanator. Nu exista numar de km. Poti face 50 000km sau 200 000km. Depinde de cat de des folosesti frana, cat de brutal etc.
        Last edited by yrman; 30 October 2009, 14:36.
        sigpic

Comment

Originally posted by Stavros View Post
          am pe cineva care are un logan si are 65 mii km ! ieri a dat rotile jos si s-a uitat la discuri ! erau pe jumatate tocite ! deci...cam la 90 - 100 mii --- parerea mea ---
          looool pai inseamna ca s-a oprit tot timpul numai din inertie ) daca mergi numai in oras eu zic ca tre sa le verifici la fiecare 25000 km.bafta.scuze am confundat cu placutele de frana)
          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

dupa parerea mea pe la 75000-90000 eu am facut revizia de 75000 si mai merg pana la 90000.
            sigpic #

Comment

eu am 30 de mii si nu stiu ce sa zic au ceva buza destul de mare
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

a mea are 33mii si are putina buza discul. dar nu ma pronunt pana cand nu pun sublerul pe disc
                sigpic

Comment

"La al treilea schimb de placute sau 90.000 indiferent de starea lor", dar asta e doar o norma europeana ce se pune in practica in tarile cu apa calda. La noi...
                  Eu o sa le schimb, indiferent de starea lor la 90.000. Probabil o sa coincida si cu al treilea schimb de placute (30k prima pereche, 60k a doua).
                  sigpic

Comment

in manual scrie clar, cand grosimea ajunge sub limita de 10.6mm la discurile simple. extrapoland la discurile duble(ventilate), cand uzura depaseste 1.2mm insumat pe ambele parti. asta daca vreti sa fiti stricti, sa faceti treaba ca la carte. acum inchidem, pt ca subiectul s-a mai discutat...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google