Duze Parbriz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duze Parbriz

Aveti schimbate duze pentru stropit parbrizul cu unele tip perdea?Astept raspunsurile voastre

da. sunt useri care le-au schimbat. unul dintre ei este valeriuciprian. cauta (search)
    sigpic

Comment

Eu unu vreau sa le pun sub capota dar pana pun folia pe capota bat pasul pe loc, le-am incercat sub si vin bine
      sigpic

Comment

cum sa le prinzi acolo?nu e prea complicat,sa le scoti de pe capota sa chituiesti acolo si sa faci alt sistem de prindere?eu am schimbat zilele astea cu unele de la peugeot.nici nu se compara,sunt tip perdea,nu se mai infunda cum erau alea vechi si parca e mai ok acum,nu mai am probleme

Comment

si duzele acelea de unde le-ai achizitionat? s-au potrivit la fix? ma gandesc ca ar trebui sa le schimb si eu, avand in vedere ca se infunda mereu si una dintre ele la mine nu mai functioneaza

Comment

de la peugeotul care se afla pe iuliu maniu,am cerut de peugeot 307,sunt in pungute care au desenat si semnul de la citroen,am inteles ca merg si la C4.sunt in jur de 38 ron sau 40 ron,nu mai stiu exact.Sunt putin mai groase decat gaura de la capota dar cuterul face minuni si sincer nici nu se compara,eu stropesc doar in mers,asa arunca pe tot parbrizul,pe loc stropeste undeva usor deasupra sergatoarelor,care oricum preiau lichidul pe restul parbrizului.de atunci nu mai am probleme sa stau cu boldu ca sa infundat iar duza,sau ca stropesc parbrizul aluia din spate ...chiar RECOMAND

Comment

nu-i ma-i raspundeti ma... prietene ai pus mana sa dai search? stii ce-i aia search? jurate ca ti-ai batut capul mai mult de 5secunde cu functia search si n-ai gasit nimic...

2sec mi-a luat http://www.loganclub.ro/forum/stropi...t=duze+parbriz
              Last edited by SoNyKeL; 3 November 2009, 08:57. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google