Alarma Cu Pager Pilot AA1029

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alarma Cu Pager Pilot AA1029

Tocmai am achizitional o alarma pilot aa1029 si am montato in service la Dacia dupa cateva zile am observat ca ceva nu e in regula
    Eu stau la elajul 10 iar masina este pe pe partea opusa a blocului pageru bate nu sunt probleme in schimb antena masinii nu bate, ca sa fie sare peste rana la verificarea stari sitemului merge doar cu conditia sa fiu la 1 metru inafara apartamentului
    Stie cineva cum pot mari raza de actiune a antenei,am mutato la cel putin 5 cm de orice corp metalic cum scria in manual ca nea meseriasu o pusese sub oglinda si nu mergea de cat de la 20 m la verificarea sistemului
    sigpic

Nu stie nimeni nimic despre tipul asta de alarma?
    sigpic

Comment

Gata am mutat antena mai bine ca meseriasu merge cam 300 m printre blocuri ma declar multumit pentru moment...

Releul pentru deschidere stie cineva cum se monteaza?
      Last edited by armadylo; 20 November 2009, 16:23.
      sigpic

Comment

Am adaugat manualul pentru cei care nu il au sau l-au pierdut
        aa 1029
        P.S. O sa revin cu montarea releului
        Attached Files
        Last edited by armadylo; 16 December 2009, 23:55.
        sigpic

Comment

Ce pret are alarma?Are vreun modul pentrut inchiderea/deschiderea geamurilor?Montajul cat a costat, si de ce in service dacia, pentru garantie?
          Tinc fest !!

Comment

A costat 235 lei din Metro la comercianti o gasesti la 300 lei nu are modulul acela il cumperi separat si alarma la inchidere da impuls la modul sa ridice geamurile
            Nu poti monta modelul aceste cand e in garantie,modelele lor cel simplu costa 700 lei si cel cu pager 1400 deci nici nu ma gandeam sa arunc banii cu lopata
            De ce in service...prefer sa lucrez cu reprezentanta desi sunt mai scumpi sunt masinile lor si altceva nu stiu sa faca, deci " ar trebui sa fie buni" (sper) a costat 100 de lei montajul fara taierea instalatiei electrice
            Last edited by armadylo; 17 December 2009, 01:20.
            sigpic

Comment

Pai de cand se taie instalatia la montarea unei alarme??Asta e propaganda pentru cei nestiutori....

Comment

Originally posted by armadylo View Post
                Stie cineva cum pot mari raza de actiune a antenei,am mutato la cel putin 5 cm de orice corp metalic cum scria in manual ca nea meseriasu o pusese sub oglinda si nu mergea de cat de la 20 m la verificarea sistemului
                Am avut wintec L-722 pe o supernova si acum pe logan. La supernova antena era lipita pe bord deasupra torpedoului si imi prindea pagerul la vreo 300 m dupa doua cladiri. Acum la logan am pus mai sus antena (stalpul stanga deasupra dispozitivului de reglaj a oglinzii) si am simtit in acelasi loc de parcare a masinii o distanta ceva mai mare. Daca ai timp si te lasa vremea fa o proba si vezi daca se mareste distanta.
                Attached Files

Comment

Merge prinsa si in spatele oglinzii retrovizoare centrale. Asa o am eu montata. Bate aproximativ 1 km. Alarma e Carscop si am doua pagere la ea.

Comment

Antenele pt. alarmele cu pager se monteaza pe parbriz in partea de sus pt. performante optime!

Comment

A mea nu merge pusa apoape de metal in fine cat dai atata face nu ma vait la banii astia si cu pager + 6 plinuri pana ajung la alarma reprezentantei se merita
                      Am montat releul pentru deschidera portbagajului, trebuiesc scoase firele din priza dupa care trebuiesc mutate dupa cum ai nevoie e simplu dar tre sa le gandesti putin.Poate ma lasa lenea si pun poze cu montajul
                      Doua luni jumate fara alarme false sau probleme,in afara de masina care merge pe benzina, daca era pe aer ce bine era

Nu fac propaganda pentru nestiutori dar unele functii cereau taieturi pe care le-am refuzat una o mai tin minte si era daca apesi de 2 ori frana se blocheaza usile
                      Last edited by armadylo; 16 January 2010, 23:34.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google