Filtru Benzina Intrare In Rezervor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru Benzina Intrare In Rezervor

Sunt convins ca am atras atentia cu acest subiect,dar sa vedeti care este treaba se poate pune un filtru la intrarea in rezervor ,sa nu ziceti ca nu este rea ideea mai ales daca alimentezi de la un peco "fantoma'" spalind masina bine pe dedesupt am observat ca daca scoti busonul de la rezervor mai este o piesa care se prinde in doua suruburi de caroserie si acea piesa face legatura cu tubul rezervorului
    Daca exista aceasta posibilitate si cumva daca se gaseste acest filtru rog sa ma ajute cineva cu un cod si un pret

E o idee interesanta,dar nu stiu daca e nevoie de acel filtru,masina are deja unul...oricum acesta in plus nu cred ca are sa ii faca rau.

Comment

oare chiar nu exista nimeni sa-mi raspunda si mie doar la porcarii raspunde-ti
      daca am fost ajutat si eu pe saitul asta cu ceva si cand am avut uch de la airbag schimbat si nu puteam sa stig becu nici cand am avuto lovita cu preturi pentru piese halal colegi de forum sunteti

Comment

Mai pune si tu .,? si incearca sa nu alimentezi de la PECO fantoma!

Comment

culmea ca toata lumea isi gaseste raspunsuri fara anume topicuri

cat despre filtru, nu, nu este rea ideea, dar daca nimeni nu iti raspunde inseamna ca nimeni nu a vazut asemenea filtru

problema ar fi ca procedura este invaziva;
          sigpicMy ride

Comment

eu sincer nu am primit nici un ajutor de la colegii de pe forum sincer sa fiu nu
            problemele pe care le-am avut le-am rezolvat cu bani grei
            bine acu nu ma astept sa le rezolv pe gratis da asa sa am si eu habar de masina si vi le enumar daca vreti

Foloseste semne de punctuatie. Citeste regulamentul.
            Last edited by Cezar; 7 November 2009, 14:30.

Comment

Nu am idee despre ce filtru merge la intrare in rezervor dar trebuie sa ai in vedere urmatoarele: filtrul sa fie destul de permeabil astfel incat sa nu pierzi jumatate de ora la pompa incercand sa faci plinul (dar daca este prea permeabil nu stiu ce eficienta la filtrare o sa mai ai) si trebuie sa te gandesti ca filtrul ala mai trebuie inlocuit/curatat periodic, deci trebuie sa fie usor de scos! Din punctul meu de vedere este ceva inutil, inafara de gandaci, scame, frunze sau alte bazaconii nu stiu ce ar putea filtra (nu stiu ce filtru poti pune acolo astfel incat sa-ti retina si apa)!
              @Deluxe, la unele intrebari sau idei sa le zic deplasate, cred ca se poate raspunde ca atare!

Comment

@denis: aici ne ajutam, in masura in care putem. Nu poti cere cuiva sa te ajute OBLIGAT.
                Pana una alta ciocu mic, si capul aplecat. Mai mult respect fata de colegii de forum nu ar strica.
                Caci, cu atitudinea asta sigur nu vei primi ajutor.
                Last edited by Cezar; 7 November 2009, 14:32.

Comment

@denisbossu ideile pentru inbunatatirea Loganului nu sunt probleme, si pana la urma chiar si problemele tehnice cei mai multi le rezolvam la service pentru ca nu avem cunostintele necesare sau tupeu sa le rezolvam noi! "Domnu' Doctor" a fost un pic mai acid, dar daca avea o solutie viabila si logica (asta daca are cineva) , sunt sigur ca raspundea pertinent problemei tale!

Comment

am o intrebare si eu.la cati km se schimba filtru de benzina?
                    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Salut am un 1,4mpi si am verificat pe rampa tot traseul de alimentare benzina de la rezervor la motor si retur si nu am descoperit filtru de benzina.are cineva idee unde este montat?daca exista.

Comment

nu este filtru de benzina la logan 1.4 si 1.6 , dar daca tineti neaparat se potriveste filtrul de supoer nova/solenza si vine pus undeva in spatele masinii langa roata din dreapta spate daca nu ma insel. o zi minunata

Comment

Circuitul de alimentare cu carburant este fără retur.
                          Presiunea de alimentare nu variază în funcţie de
                          sarcina motorului.
                          Circuitul este compus din:
                          - un ansamblu de alimentare "pompă - jojă - filtru" cu
                          benzină echipat cu filtrul de benzină (1), pompa (2) şi
                          regulatorul de presiune (3) (totul situat în rezervor),
                          - o conductă (4) unică care vine de la rezervor,
                          - o rampă (5) fără conductă de retur şi fără regulator de
                          presiune de alimentare,
                          - un rezervor de recirculare a vaporilor de benzină (6).care se afla in spatele carenajului roata dreapt

filtrul de benzina se schimba la 120000 km
                          conform cartii tehnice
                          Last edited by tiborpanucza; 12 January 2010, 10:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

s-a mai zis de multe ori pe diferite thread-uri. Loganul nu are filtru de bezina. Mai exact nu are un FILTRU INDEPENDENT de pompa de benzina, este incorporat in aceasta. Nu o sa gasiti filtre de bezina cum erau cele pt dacia 1300 care se baga pe furtun. Daca vine cineva si va spune ca are de vanzare asa ceva aveti mare grija pentru ca pompa are anumiti parametrii optimi de functionare si in momentul in care montezi ceva suplimentar pe traseul carburantului poti avea surprize neplacute. explicatia lui Tibor e mai tehnica a mea e mai din topor.

revenind la subiectul topicului.
                            din punctul meu de vedere acel fitru de care zice denis e util dar inaplicabil. pentru ca asa cum a zis vasile daca ar fii prea dens ca sa opreasca orice nu e benzina ar trebui sa stau foarte mult la benzinarie si atunci o sa imi iau multa carne la pachet si ar mai trebui sa il si curat din cand in cand.
                            Last edited by yrman; 12 January 2010, 11:16.
                            sigpic

Comment

Ms colegi de informatii.eu am 112600 asa ca o sa imi schimb filtru de benzina.nu sti cumva cat costa un filtru de beznina?
                              Last edited by cristi_alex; 12 January 2010, 17:03.
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google