If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am tot cautat si daca exista undeva rog administratorii sa inchida discutia. Vreau sa desfac UCH-ul fiindca vreau sa fac niste modificari/imbunatatiri la masina si nu stiu cum sa-l scot. Am cautat am gasit ca se fac tot felul de legaturi la el am inteles cum si ce, dar cum se scoate de acolo nu stiu. Multumesc anticipat toturor.
Chiar nu se oboseste nimeni sa raspunda?
Last edited by logan21cdc; 5 November 2009, 10:15.
Reason: Automerged Doublepost
logan21cdc:daca vrei sa faci modificari nu tre sa scoti uch`ul..cine face resoftari le face prin mufa de conectare aflata in torpedou.si de obicei cei care fac modificarile ,vin cu un laptop si cu mufa de conectare
Cred ca nu am fost inteles bine. Stiu ca se fac anumite modificari din soft, dar de exemplu eu vreau sa-mi fac deschiderea portbagajului din telecomanda masinii si am vazut tot aici pe forum ca alimentarea actuatorului se face din UCH de la mufa xxx printr-un montaj electronic care masoara timpul intre doua apasari pe deschis. Deci nu vreau sa desfac UCH-ul ci vreau sa-l scot de sub bord pentru a avea acces la el si asta nu stiu cum sa fac. Cred ca sunt destul de intreg.
Salut.
Se scot cele doua mufe si mai are un surub prins de caroserie.
Verifica cu o sursa de lumina exact acolo si vei vedea ce si cum.
Spor la treaba.
Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment