Vreau Sa Dau Jos Pielea De Pe Volan !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sa Dau Jos Pielea De Pe Volan !

Va salut.Am o problema sa zic asa...vreau sa dau jos pielea de pe volan de la un Logan Kiss pt. ca s-a cam deteriorat (s-a decojit) si ma enerveaza ca se vede urat , zici ca e volanu ros Acum nu stiu cum o sa arate volanul dupa ce o dau jos.Aveti idee pielea e lipita cu vreun adeziv de volan ? Daca o dau jos va arata volanul ca unu nou fara piele ? :|
    http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
    Sony/Magnat/Alpine/Focal

Salut,

nu da pielea jos de pe volan pt ca vei ramane cu o porcarie de volan mai subtire ce 1.3m fata de volanul initial cu piele si cu vreo 2 canale sapate in spuma (acolo unde se imbina bucatile de piele pe "inel".
    O solutie pt problema ta ar fi sa cauti o firma care reconditioneaza piele sau sa cauti pe cineva care sa-ti schimbe pielea pe volan.

P.S. pielea este lipita

O zi glorioasa

Comment

Pai cel mai bine, ar fi sa mergi la o firma care lucreaza cu asa ceva...adica imbracare in piele a volanului, plus si culoarea care vrei...piele 100%
      mare grija
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

da asa zic si eu , sa lasi pielea aia cum e, de fapt imitatia aia , ca nu e piele si sa imbraci din nou volanu in piele la un atelier specializat... sau vb cu baietii din bucuresti ca sigur il stiu ei pe instructoru facem omu treaba de nota 20plus...

sigpic

Comment

Sau sa iti schimbi volanul.Deja incep sa ma gandesc si eu pentru ca tot kiss am si eu,tot volan din piele,ma rog,sau ce e aia...Inca nu s-a deteriorat,dar nici mult nu cred ca mai are...
          sigpic

Comment

Am inteles baieti . Azi vroiam sa ma pun cu cuter-ul pe ea dar m-am linistit S-a exfoliat in partea stanga unde tin mana de obicei si se vede tare urat.cand oi da de bani ma duc la cineva sa-mi puna piele naturala sau ma gandesc sa ma duc pe la dezmembrari sa caut un volan de Logan facelift.ms pt ajutor numai bine
            http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
            Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Si eu am tot volan de piele din aia, Prestige....dar inca e buna...cand o sa am bani, pun piele de piele, am un prieten care face asa ceva de 15 ani...o sa arate beton, plus culoarea care vrei
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Si la mine se lua culoarea pe mana dar am tras o husa pe volan si nu mai am probleme!

Comment

@CIKY nu mai este masina in garantie,sa incerci sa vezi daca nu se schimba?si la mine incepe sa se duca,da sper sa-l schimbe pe garantie
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

aceasi problema, doar ca eu am frecat putin, intr-un loc am dat jos mizeria(defapt s-a depus mizeria pe volan!) si intr-un loc s-a ros si mai tare .... cred ca o sa pun o husa de volan pana cand o sa am banuti de piele din piele nu din musama ca cea Dacia!
                    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Pe mine primul volan "imbracat" m-a tinut 4 luni de canda am luat masina. L-am schimbat la Constanta pe garantie. Se tine f bine....il am de 1 an si nici un semn...

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google