Va salut.Am o problema sa zic asa...vreau sa dau jos pielea de pe volan de la un Logan Kiss pt. ca s-a cam deteriorat (s-a decojit) si ma enerveaza ca se vede urat , zici ca e volanu ros Acum nu stiu cum o sa arate volanul dupa ce o dau jos.Aveti idee pielea e lipita cu vreun adeziv de volan ? Daca o dau jos va arata volanul ca unu nou fara piele ? :|
Vreau Sa Dau Jos Pielea De Pe Volan !
Collapse
X
-
Salut,
nu da pielea jos de pe volan pt ca vei ramane cu o porcarie de volan mai subtire ce 1.3m fata de volanul initial cu piele si cu vreo 2 canale sapate in spuma (acolo unde se imbina bucatile de piele pe "inel".
O solutie pt problema ta ar fi sa cauti o firma care reconditioneaza piele sau sa cauti pe cineva care sa-ti schimbe pielea pe volan.
P.S. pielea este lipita
O zi glorioasa
-
da asa zic si eu , sa lasi pielea aia cum e, de fapt imitatia aia , ca nu e piele si sa imbraci din nou volanu in piele la un atelier specializat... sau vb cu baietii din bucuresti ca sigur il stiu ei pe instructoru facem omu treaba de nota 20plus...
sigpic
Comment
-
Am inteles baieti . Azi vroiam sa ma pun cu cuter-ul pe ea dar m-am linistit S-a exfoliat in partea stanga unde tin mana de obicei si se vede tare urat.cand oi da de bani ma duc la cineva sa-mi puna piele naturala sau ma gandesc sa ma duc pe la dezmembrari sa caut un volan de Logan facelift.ms pt ajutor numai bine
Comment
-
aceasi problema, doar ca eu am frecat putin, intr-un loc am dat jos mizeria(defapt s-a depus mizeria pe volan!) si intr-un loc s-a ros si mai tare .... cred ca o sa pun o husa de volan pana cand o sa am banuti de piele din piele nu din musama ca cea Dacia!
Comment
Comment