Baterii Auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baterii Auto

Ce parere aveti de bateriile bosch,12v.56Ah

eu am una de 74 pe un 1.6 mpi si sunt foarte multumit de alegere.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Este o baterie foarte buna pentru masina ta! dar sa stii ca nici Rombat-ul nu este de lepadat, duce la fel de mult cu bani mai putini!

Comment

foarte buna bateria 12V 55Ah...daca e bosch de la mama ei. dar cum zicea si vasile78 mai sus, exista si mai ieftine, sproape la fel de bune.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Fosta bateria un rombat m-a tinut aproape 5 ani

De unde imi dau seama daca este de la mama ei?
          Last edited by dandi; 11 November 2009, 17:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

gata, va mutati pe "cat tine bateria la logan" daca incepeti comparatiile...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am avut un Rombat din fabrica si m-a tinut aproape 5 ani

Astazi am uitat Cd-ul deschis in masina si dupa 5 ore nu am mai putut sa plec.M-a tinut Rombatul cu care a venit echipata aproape 5 ani.Dar chiar sa nu mai am baterie deloc.Oare de ce?

Ce reprezinta cele 3 stele pe bateria Bosch
              Last edited by dandi; 11 November 2009, 18:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@dandi dar cat a-i vrea tu sa te tina o baterie? Conform statisticii (cel putin de pe forumul asta) cam atat tine bateria pe MPI! De ce? Se dilueaza acidul, se subtiaza elementii, apare sulfurarea si calcifierea, daca insisti te poate duce mai mult, da' tre' sa o iei in casa in fiecare seara si sa o pui pe redresor....

Comment

baieti mia intrat si mie pe maini o baterie de 85 de amperi de la varta...as putea so pun pe masina fara sa am probleme???...eu avand 1.6...model ambition cu ac

Comment

daca incape pe suport o poti folosi fara probleme
                    sigpic

Comment

sal baieti.am un loganel din 2005.02.acum 2 zile m-a lasat bateria un rombat calciu.deci m-a tinut cinci ani jumate.azi am luat un rombat premier 190 lei spr sa ma tina macar 4 ani ,sper.

Comment

esti un norocos io am masina din 2007 si anu trecut in decembrie a crapat bateria tot un rombat calciu....dar sa nu crezi ca a fost folosita intens si daia...in afara de uzura simpla na avut altceva...fara muzica asculata sau faruri uitate aprinse...asta e ..ghinion

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google