Vopsire Plasticuri Logan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsire Plasticuri Logan.

O discutie cu un patron de service auto.

In urma accidentului pe care l-am avut cu un tir care ma sters partea stanga masina si dus a fost, am fost la firma de asigurari la care apartin sa o fac pe casco.Sa uitat la ea, constatare etc si sa decis mai precis asiguratorul a decis sa ma trimita la un service care stie el...bunnn.
    Ma duc acolo si astept 1 saptamana sa-mi aduca piese cica nu se gaseste usa fata stanga logan(chipurile).
    Ma duc intre timp la alt Service la care ii spun treaba si au pe stoc tot ce i-mi trebuie . acuma DILEMA SI PROBLEMA

Ii zic la serviceul ala ca aduc masina la el daca i-mi vopseste bara fata si spatele + bandourile in culoarea caroseriei.E de acord numai ca tipul i-mi semnaleaza ca bara spate daca o vopseste toata pe partea neagra nu i-mi acorda garantie si sa ma puna sa semnez pe propia raspundere ca daca se cojeste pe spate la primavara el nu o mai face.
    Ii zic pai domnul meu sunt loganuri care au si sunt vopsite in culoarea caroserie si la acelea de ce nu se duce.
    El imi zice ca pe acele variante de masini bara fata si spate e diferita fata de cele care au acea dunga neagra.
    Ii zic sa fie mai explicit la care el i-mi zice ca la gama lux e tratata aflel plasticul si e mai fin tot si o sa-mi comande o gara fata de logan din acea care merge vopsita integral pe fata dar pe spate nu i-mi acorda garantie si nici pe bandouri laterale.

Astept raspuns celor ce au vopsit masina sau mai bine zis acele plastice integral si vopsitorilor care se pricep.

adevarat zice ... barile care sunt facute sa fie vopsite integral nu au acele brobonele pe banda aceea neagra ce ramane nevopsita la majoritatea ...

neadevarar zice ... daca se trateaza bine cu primer si se aplica vopseaua bine si se tine in cuptor cat trebuie nu exista absolut nici un risc ...
    sigpicMy ride

Comment

Nu e adevarat toate barile sunt la fel fie ca sunt vosite fie ca nu. Vopseaua se cojeste pentru ca plasticul nu a fost tratat bine inainte de vopsire. Deci daca vopsitorul curata, degreseaza, da bara cu primer calumea si ce tratamente mai trebuie facute pentru palstic vopseaua nu are voie sa se cojeasca.

Comment

si eu am vopsit dunga si nu am pana acuma probleme.vrea sa traga bani de pe tine ala.si vezi ca se poate da cu un kit(nu imi vine numele) si bara nu va mai avea tenta aia poroasa cum era bucata neagra ci va arata ca vopseaua de pe masina.uitate la bulan si dupaia uitate la mine si o sa vezi.diferenta e sesizabila doar daca te uiti ff atent.
        Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

daca dai cu fuller pe bari inainte de vopsire si iei la smirgher fin. apoi dai vopsea nu ai nici o treaba cu brobolele alea.si nici nu se cojeste vopseaua

Comment

explicati-mi si mi-e ,as intentiona sa vopsesc bara de pe spatesi bandorile la spray : se merita sau nu ?
            a mai facut cineva treaba asta singur ?
            PS:bara de pe fata e vopsita deja(la service au fost ambele ) dar am schimbat-o pe ce-a de pe spate ( am avut-o zgariata ) si am cumparat de la un prieten una tot la culoarea masinii mele, dar vopsita decat jumate . Sa ma duc la service,nu am chef sa stau 2-3 zile fara bara pe masina pana o vopseste ...daca o curat bine , ii dau cu primer si vopsea + lac se exfolieaza vopseaua ?
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

n-o sa-ti tina cu spray...si chiar da o faci ca la carte , cu primer si cu ce mai trebuie, tot o sa-ti ramana urme de la spray pentru ca e imposibil sa dai uniform pentru ca e o suprafata mare...plus ca iti trebuie un spray care sa reziste la tot felu de temperaturi si oboseli si banii pe care ii dai pe primer si ce mai trebuie si sa nu ti iasa un rezultat de care sa te bucuri...se gasesc sigur service-uri ca lumea care fac treaba asta la preturi bune.numai bine!
              sigpic

Comment

deci am inteles ...o sa ma duc la un servis ...

Comment

mai degraba du-te si le foliaza....tine destul de mult...min. 3-4 ani fara nici o problema.....costa cam 50 de lei ambele
                  TAXI M2O

Comment

...3-4 ani. Vezi sa nu!
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

pe spate s-ar putea..da pe fata in nici un caz la ce drumuri avem..poate ca nu se dezlipeste singura da o sa arate oribil de la ce zgarieturi o sa apara...merita o vopsea ca lumea...
                      sigpic

Comment

eu le am vopsite de un an si nu sunt probleme!sunt foarte multumit!

Comment

@PCH- unde le-ai vopsit si cat te-a costat ca eu le-am facut la un service si...se ia vopseaua de pe ele

Comment

Eu am bara fata si spate vopsita cu primer + vopsea spray de 2 ani si nu a sarit deloc. Bine, doar partea neagra de sus care venea nevopsita. Asa ca nu stiu ce o fi de vina de sare vopseaua.

Comment

alin tu ai vopsita doar jumate din partea aia neagra..vopseaua incepe sa sara acolo la imbinarile intre partea neagra si cea vopsita din fabrica pentru ca e iesita in afara...in fata cel putin, cand sar pietricele exact in buza aia sar..plus ca e plasticu incredibil de prost..trebuie frecat profesional ore intregi ca sa iasa ceva...oricat de bine intentionat ar fi vopsitoru , n o sa faca asta pentru un milion( cam toti zic ca atata au dat pentru vopsit partea neagra) ...si daca o iei a doua zi bara dupa ce ai vopsit o, e cam repede...trebuie lasata vreo doua-trei zile la soare inainte sa fie montata...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google