Vopsire Plasticuri Logan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa va spun un lucru foarte interesant barile si fata si spatele si bandourile si manerele sunt la fel.

Ele vin negre cu acea textura si sunt universale.

Nu o sa vina niciodata o bara speciala pentru Prestige sau Laureat.

Barile fata vin fara proiectoare si in functie de masina se decupeaza atunci sau nu.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

@SDP - in service-uri nu sta nimeni sa iti smirgheluiasca bara sau ce ai nevoie de vopsit ...eu am vopsit barele la un service pe casco ...si acuma au inceput sa se exfolieze
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Stiu ca asa se face. In foarte putine service-uri se face treaba buna la tinichigerie-vopsitorie.

Eu am spus doar ca nu vine piesa special pentru o masina.

Comment

era logic...tocmai pentru logan care scade din numarul suruburilor din bord ca sa scada pretu, sa faca bari speciale pentru diferite versiuni...doar ca e clar ca in fabrica se vopseste intr-un fel pe care numai acolo in gasesti...
          sigpic

Comment

Da-mi voie sa te contrazic pentru ca tot ce vine vopsit din fabrica are acele stiatii pe plastic.

In alta parte unde se face treaba buna se astupa acea textura si nu se vede sub vopsea si lac.

Comment

sa stii ca ai dreptate..chiar azi era pe aici un logan si avea bara spate decojita pe la colturi..si nu e diferenta intre partea nevopsita si aia pe care a fost vopsea...e aceasi textura...eu ma refeream la faptul ca in fabrica fac ei cum fac si vopsesc pe textura aia astfel incat sa nu ti cada vopseaua..daca faci acelasi lucru la un service, fara kit si ce mai trebuie, n o sa tina..stiu , ca am patit o.
              sigpic

Comment

Originally posted by X@by View Post
                ...3-4 ani. Vezi sa nu!
                3-4 ani nu tine vopseaua originala ) ...si daca e revopsita o sa se ia colantul cu tot cu vopsea asa ca faza cu colantul cade

Comment

tine vopseaua originala..teoretic 6 ani n ai treaba cu vopseaua...si daca e ingrijita tine mai mult
                  sigpic

Comment

am un vecin are logan ph2 din septembrie 2008 si pe fata a inceput sa ii sara putin vopseaua, asa ca ce pretentii sa ai dupa ce vopsesti o bara la un service oarecare...

Comment

naspa eu la albu meu am probleme cu rugina de cand o stiu...da mi e ca mi o fac mai rau daca ma duc la "expertii" de la reprezentanta...
                      sigpic

Comment

Originally posted by LmtdEdition View Post
                        3-4 ani nu tine vopseaua originala ) ...si daca e revopsita o sa se ia colantul cu tot cu vopsea asa ca faza cu colantul cade
                        mai omule...intelege ca nu am o singura masina foliata.....deci nu fi asa promp in a condamna o anumita metoda. Cea mai veche are 3 ani de cand e foliata...si nu are nimik folia...deci mai intai gandeste inaite sa vorbesti.
                        TAXI M2O

Comment

Originally posted by dany_m2v View Post
                          mai omule...intelege ca nu am o singura masina foliata.....deci nu fi asa promp in a condamna o anumita metoda. Cea mai veche are 3 ani de cand e foliata...si nu are nimik folia...deci mai intai gandeste inaite sa vorbesti.
                          Lasa-ne man cu colantatul barelor ...NU TINE COLANTUL PE BARE !!! ...si eu am avut pus la o firma specializata si dupa 2 ani s-a luat si m-a costat 150 lei barele ...se ia la spalat colantul, in cele mai fericite cazuri doar colantul ...la mine s-a luat cu vopsea ca a fost revopsita bara ...

Comment

...cum spui tu moshu' ....n-are rost sa imi bat capul....ca vad ca le stii pe toate
                            TAXI M2O

Comment

Hai ca am mai citit si eu ce vorbeati pe aici si vin si eu cu un subiect...eu m-am certat juma de ora cu un vopsitor la un service pe unde stau eu si care stiu ca vopseste ceva masini...eu vroiam vopsite oglinzile si plasticele negre de la bare si el zicea ca nu tine,ca le vopsesc degeaba,ca se vor coji...si eu atunci am zis...pai daca le dai cu primer,le smirgheluiesti,etc...cum sa se cojeasca?...si el a zis asa...daca vii cu ele cand e masina noua,sau aproape noua,mai merge,dar daca vii dupa mai mult timp(cazul meu) plasticul ala imbatraneste si oricat l-ai trata tot e riscul sa sara vopseaua de pe el si eu nu garantez...eu ti le fac daca vrei,iti iau banii ca e interesul meu pana la urma,dar daca se curata nu raspund...si uite asa,omul mi-a vopsit alte elemente pe care le vroiam eu din fibra de sticla unde nu-s probleme,dar pe alea nu mi le-a facut...
                              sigpic

Comment

eu am vopsite barile si masca la masina de anul trecut parca!nici o problema..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google