Accident Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Logan

Salutare.Am dat de necaz cu loganul meu si as avea nevoie de niste sfaturi daca se poate.Am facut un masina praf dauna 85%, dupa cum arata masina o sa incerc sa atasez si niste poze.Nu am casco la masina si de aceea nu stiu ce sa fac, sa o mai repar sau sa o dau la dezmembrari.Daca se poate repara as dori sa stiu o parere avizata cam cit m-ar costa.
    Attached Files
    Last edited by vio1974; 12 November 2009, 11:07.

Imi pare rau pentru ce ai patit, dar dupa parerea mea nu ai ce sa mai repari la masina aia
    Cum s-a petrecut accidentul ?
    sigpic

Comment

Ca sa o repari, te va costa cel putin cat una noua...deci nu se mai merita...bine ca ai scapat intreg. Masina e dauna totala.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vorba lui Darkside. Bine ca ai scapat intreg.

Ai rate la masina ?
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

ai casco? daca nu ai casco....dezmembreaza de pe ea ce mai e intreg si vinde piesele cu amanuntul....restul poate fi dat la fier vechi.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

imi pare rau pentru ce ai patit.dar cum s-a intamplat?nu cred ca mai iese masina din ea daca o repari,plus ca te costa reparatul o caruta de bani.eu zic sa vinzi de pe ea ce mai e bun,si o duci la fiare vechi.m-ar interesa pe mine fetele de usi,daca sunt intregi,si daca incepi sa vinzi ce mai e bun.inca o data,sorry
            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Nici vorba sa mai merite sa repari ceva la ea . Alta noua. Ia de pe ea ce se poate lua si atat. Imi pare tare rau pentru tine. Bine ca ai scapat intreg .

Comment

ca un "expert" in rasturnari si daune totale la logan, ma bag si eu in seama si zic ca nu-ti mai face nimeni masina aia. pt cei care se intreaba cum s-a intamplat, probabil i-a fugit curu, s-a pus invers cu ea (cu spatele la directia de mers), a picat de pe drum si-a rasturnat-o cumva spate-dreapta, sau a bagat-o la pinball intre pomi, la cum arata din poze... oricum, bine c-ai scapat tu, tabla da-o dracului.
                neavand casco, clar nu merita s-o dai asa cum e la fier vechi. mai bine o dezmembrezi si vinzi tot ce poti de pe ea, clima, motor, cutie, banchete, ai 3 usi bune, un far, franele, planetare, sistemul abs pt de-asta de vor sa-si pune pe loganurile fara abs, ceasurile de bord, ornamente, absolut tot ce poti si pe care iei bani.
                sorry de intamplare, zi "Doamne-ajuta" c-ai scapat si in rest...n-ai ce face. strangi din dinti si mergi mai departe.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am avut o bafta chioara.Eram cu sotia si cei doi copii in masina,am scapat toti putin sifonati,cit despre accident am luat o groapa si am pierdut directia si m-am dat peste cap.
                  Ghinionul a fost ca m-am infipt intr-o gramada de moloz pe marginea drumului,am avut si ceva viteza.

Comment

Ar trebui bagati in puscarie cei care sunt responsabili de conditia carosabilului si care vor bani din Rovignete...iar daca isi arunca vina unul-altuia, bagati si aia la puscarie...preventiv.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Prima data m-am infipt in gramada dupa care m-am rasucit in aer vreo 15m si am aterizat pe portbagaj am cazut pe o parte si dupa acea am ramas cu rotile in sus.

De o recarosare ce ziceti? masina are doar 2500k practic partea mecanica este noua.Piesele la second hand am vazut ca sint mai ieftine.
                      Last edited by vio1974; 12 November 2009, 13:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mama , ca in filme. Prietene trebuie sa ii multumesti celui de sus in fiecare zi , mai ales ca ai avut toata familia cu tine .

Comment

Ce sa zic asta da experienta la volan.....Am fost taximetrist ceva timp si am vazut accidente cu masini care ziceai ca a intrat in ceva cu 40 la ora si au avut soferii nevoie de spitalizare,,,Nu imi dau seama cum de ati scapat fara nimic toti din masina dar stati un pic si rememorati evenimentul si imagineaza-ti cat noroc ai avut....Si eu zic sa o dezmembrezi si sa iei pe piese cat mai mult si sa vinzi cat mai multe....Zic eu ca o sa scoti cel putin 25-30% din valoarea ei.Dezavantajul e ca o sa stai sa trimiti colete si o sa dureze ceva timp pana termini de dat jos.Ce versiune era loganul? Incearca sa dai intai piesele mai valoroase :Sistemul de aer conditionat,abs-ul cutia,motorul si apoi plastice si subansamble.Imi pare sincer rau cand vad asa ceva mai ales ca majoritatea dintr-e noi am muncit sa ne luam o masina si le intretinem cum putem mai bine.Bafta in continuare si multumeste-i cuiva ca ati scapat asa usor(stii tu cui)

Comment

Vreau eu grupul moto-propulsor... fa un pret... sincer, cineva acolo sus te iubeste
                            Last edited by GGI78; 12 November 2009, 13:31.

Comment

Imi pare rau de necazul care a dat peste tine. In ceea ce priveste recarosarea este posibil sa te coste cat nu face. Totusi este posibil sa gasesti la firmele care isi innoiesc parcul un logan in stare buna in ceea ce priveste caroseria si pe care sa muti mecanica de pe asta. (din pacate cele doua loganuri pe care le-au avut cei de la mine la vanzare la 1800 si respectiv 2100 euro si care erau in stare buna la tablarie s-au vandut).
                              Bafta!
                              sigpic
                              Ambition 1.5 dc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google