Trebuia sa bage si la Niro,in cazul asta...
Macheta Dacia Logan
Collapse
X
-
Cateva Logane si pentru cei nostalgici o Dacia 1300 varianta taxi si cateva Renault-uri care de fapt tot Dacia reprezinta, Dacia 1300 si Dacia 1100.Attached Files- logan1.jpg (88.2 KB, 78 views)
- prestige1.jpg (81.3 KB, 97 views)
- politia1.jpg (80.0 KB, 85 views)
- tuning1.jpg (96.2 KB, 82 views)
- mcv1.jpg (88.3 KB, 80 views)
- fourgon1.jpg (80.7 KB, 70 views)
- r12.jpg (71.5 KB, 80 views)
- break1.jpg (91.0 KB, 85 views)
- r8-1.jpg (81.5 KB, 76 views)
- dacia1.jpg (73.3 KB, 83 views)
Comment
-
intrebare
Originally posted by valeriuciprian View PostLa dealerul Dacia...18 lei...masinuta obisnuita...cam 6-7 cm lungime...
Last edited by valeriuciprian; 9 March 2009, 06:07.
Comment
-
Au si machete tunate. Galbena si Rosie (parca).
Am si eu o intrebare: A achizitionet cineva machete Logan Facelift, Saldero sau Logan Eco?sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
cea rosie tunata am vazut-o la dealer in Sfantu Gheorghe. este exact la fel una in realitate de vanzare in brasov. am ramas uimit cand am vazut ca este aceeasi masini, dar in miniatura! acelasi spoiler pe fata, rosie toata...zici ca a facut-o dupa macheta:PDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ma intereseaza si pe mine doua machete ............cele doua tunate...........galbena si rosie......unde pot vb sa-mi iau.
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postcea rosie tunata am vazut-o la dealer in Sfantu Gheorghe. este exact la fel una in realitate de vanzare in brasov. am ramas uimit cand am vazut ca este aceeasi masini, dar in miniatura! acelasi spoiler pe fata, rosie toata...zici ca a facut-o dupa macheta:Psigpic
Comment
-
@Steel: La orice dealer se pot comanda.
Comment
-
Comment