If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce 'roate' i-ai tras. nu stiu ce vopsea ai folosit, dar mie se pare prea nu stiu cum....imi placea mai mult inainte . oricum eu nu dau banii pe asa ceva, eu am pretentii la machete:P
observ si lipsa chederelor...care erau imense pentru biata masinuta. ne mai intrebam de ce are tonajul asa mare
"Roatele" din spate am fost nevoit sa le schimb cu ajutorul baiatului meu...ca el le-a pierdut pe celel originale...oricum acum are stabilitate mai mare
Vopseaua folosita e una ieftina...spray Magic...9 lei tubul.Iar culoarea a fost aleasa tot de baiat...ca de...e masina lui face ce vrea cu ea
Niste machete de berlina ce le-am cumparat saptamana trecuta cu doar 5.5 RON. Din toate modelele de Dacia ce le caut doar pe acestea le-am gasit. Urmeaza ca maine sa ma duc la dealer si sa dau comanda si pentru restul machetelor din oferta curenta Dacia.
Le avea dealerul, sau le-ai comandat? Eu i-am comandat fiului meu acum o luna 3 machete dinastea de 3 inchi, un Logan, un Sandero si un Renault Koleos si inca nu au sosit. Nu mai aveau la dealer decat Renault Clio si Loganul rosu tunat.
Niste machete de berlina ce le-am cumparat saptamana trecuta cu doar 5.5 RON. Din toate modelele de Dacia ce le caut doar pe acestea le-am gasit. Urmeaza ca maine sa ma duc la dealer si sa dau comanda si pentru restul machetelor din oferta curenta Dacia.
In sfarsit au sosit machetele comandate. Din pacate, nu au sosit toate culorile ce le-am cerut ci doar un model din fiecare tip (ce e in plus a mai gasit dealer-ul prin depozit ca l-am pus sa caute). Nu mi-au sosit toate culorile deoarece machetele nu sunt codificate pe culori in baza de date a Dacia si exista riscul ca daca comandam 3 buc de Sandero, de exemplu, sa vina toate 3 in aceeasi culoare.
Urmeaza sa mai trec maine pe la dealer sa il mai sec la cap deoarece macheta de Prestige comandata cica e sosita dar nu o gasesc pe niciunde.
Si acum pozele: la Pick-up se poate rabata usa de la bena iar la Sandero (care are sigla Renault nu Dacia) se poate deschide hayonul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment