Macheta Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce 'roate' i-ai tras. nu stiu ce vopsea ai folosit, dar mie se pare prea nu stiu cum....imi placea mai mult inainte . oricum eu nu dau banii pe asa ceva, eu am pretentii la machete:P

observ si lipsa chederelor...care erau imense pentru biata masinuta. ne mai intrebam de ce are tonajul asa mare
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

"Roatele" din spate am fost nevoit sa le schimb cu ajutorul baiatului meu...ca el le-a pierdut pe celel originale...oricum acum are stabilitate mai mare
      Vopseaua folosita e una ieftina...spray Magic...9 lei tubul.Iar culoarea a fost aleasa tot de baiat...ca de...e masina lui face ce vrea cu ea
      sigpic

Comment

vezi sa nu ai probleme cu politia

daca e masina baiatului atunci arata foarte bine. a umblat si pe la interior?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cu politia se descurca tot el
          La interior nu
          sigpic

Comment

. e descurcaret baiatul. eu astept si trag sperante, poate, poate, se incumeta vreo firma sa faca machete mai reusite

Comment

Niste machete de berlina ce le-am cumparat saptamana trecuta cu doar 5.5 RON. Din toate modelele de Dacia ce le caut doar pe acestea le-am gasit. Urmeaza ca maine sa ma duc la dealer si sa dau comanda si pentru restul machetelor din oferta curenta Dacia.
              Attached Files
              sigpic

Comment

Le avea dealerul, sau le-ai comandat? Eu i-am comandat fiului meu acum o luna 3 machete dinastea de 3 inchi, un Logan, un Sandero si un Renault Koleos si inca nu au sosit. Nu mai aveau la dealer decat Renault Clio si Loganul rosu tunat.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

astea de 3 inci..mai prost finisate sunt numa 12 lei??
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@Logan 4 ever: Da, doar pe acestea le avea. Eu cautam modelele ce sunt acuma in oferta pe site la Dacia: Sandero, MCV, Pick-Up, Van.

@mumus: Dupa cum ziceam si mai sus, eu le-am luat cu 5.5 RON bucata iar cele din oferta tot de 3 inch au pret promo de 6.9 RON.
                    sigpic

Comment

• Au macheta Logan Van?
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by MAVERICK_SS View Post
                        Niste machete de berlina ce le-am cumparat saptamana trecuta cu doar 5.5 RON. Din toate modelele de Dacia ce le caut doar pe acestea le-am gasit. Urmeaza ca maine sa ma duc la dealer si sa dau comanda si pentru restul machetelor din oferta curenta Dacia.
                        Mai da' urate sunt din lateral

Comment

• @Logan 4 ever: Nu aveau pe stoc, dar am dat comanda si maine dupa-amiaza cica sosesc... O sa pun poze in momentul in care le am.

@Octavian: Acuma pentru 5.5 RON sa mai avem si pretentii in ceea ce priveste finisarea...??
                          sigpic

Comment

• In sfarsit au sosit machetele comandate. Din pacate, nu au sosit toate culorile ce le-am cerut ci doar un model din fiecare tip (ce e in plus a mai gasit dealer-ul prin depozit ca l-am pus sa caute). Nu mi-au sosit toate culorile deoarece machetele nu sunt codificate pe culori in baza de date a Dacia si exista riscul ca daca comandam 3 buc de Sandero, de exemplu, sa vina toate 3 in aceeasi culoare.

Urmeaza sa mai trec maine pe la dealer sa il mai sec la cap deoarece macheta de Prestige comandata cica e sosita dar nu o gasesc pe niciunde.

Si acum pozele: la Pick-up se poate rabata usa de la bena iar la Sandero (care are sigla Renault nu Dacia) se poate deschide hayonul.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• VAIIII, dar cate Dacii v-ati luat domnu' Dan! Sper ca le aduceti la parcare, sa ne mai creasca si noua audienta...
                              sigpic

207 noir obsidien

Comment

• salut...vreau si eu un logan clasic ...cum facem? ei trimit si prin curier oare?
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google